Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valaki leírná nekem, hogy...

Valaki leírná nekem, hogy "mibe kerülne" nekem így erre vállalkozni?

Figyelt kérdés
Svéd masszőr vagyok, és ha otthon dolgoznék, de nyilván nem feketén, akkor mennyit kéne havonta adóznom stb? Később persze "élőben" is utána járok, csak gondoltam most itt gyorsan rákérdezek.
2013. okt. 28. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Egyéni vállakozó, kata adózási forma, havi 50 ezer plusz még évi 50 ezer ipa, 6 millióig jó. Ja meg könyvelési díj, havi 3000-5000 ezer ft, meg egy év végi beszámoló 10 ezer.
2013. okt. 28. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :) ennél még rosszabbra számítottam.. :) Ilyen havi 80-tól 100 ezerig. :)
2013. okt. 28. 22:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: Egyéni vállalkozók úgy tudom kapnak valami "kezdő löketet", ez alatt azt értem, hogy bizonyos x ideig havonta kapnak pénzt, így segítve az üzlet beindítását, nem? Erről tud valaki valamit? :)
2013. okt. 28. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
VVT, azaz vállalkozóvá válási támogatás. Szinte mindenki megkapja. A munkaügyi hivatalba kell bemenned, és bizonyos ideig regisztrált álláskeresőnek kell lenned (6 hónap asszem), ha ez meg van, akkor 6 hónapig jár havi 93 ezer forint. Nálam legalább is így volt tavaly ilyenkor.
2013. okt. 29. 05:36
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :))
2013. okt. 29. 07:16
 6/6 anonim ***** válasza:
LOL, és valaki ezt a választ is le tudta pontozni. :D
2013. okt. 29. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!