Tételezzük fel, hogy újonnan alapított cég gyárt egy terméket, hogyan érheti el, hogy ez a termék valamelyik nagy kereskedelmi üzletlánc polcaira kerüljön?
Megértelek én is elküldöm a spamolokat a bús büdös p-ba!
1241 kéretlen levelet kaptam 1 hét alatt email címemre, kb. 1/10-e MLM meg piramis, felháborító!
teljesen lényegtelen, most ezen itt össze ne vesszetek:)
amúgy testvéremmel, fa játékok gyártásán gondolkodunk, az induláshoz befektetőnk lenne is, de ő egy idősebb rokon, mi meg fiatalok vagyunk, és teljes üzleti tervet kér tőlünk, nem is azért mert félti a pénzét, csak akkor ad, ha látja rajtunk, hogy komolyan gondoljuk. Egyelőre csak elméleti síkon próbálunk informálódni, mit hogyan merre miért...
üzleti terv egyik főfő alap kérdése:
van e elég célcsoport a termékedre?
azaz szerinted a mai gyerekek mennyire vevők a fajátékokra? Mekkora kereslet lenne rá?
Vagy akár díszként.
Az előbb a gyakorlati részét írtam le, mert az elméleti részét csak az itteni tapasztalataimból tudom leírni Neked.
A tervben: Itt kérik a termék részletes ismertetését. Az előállítás módját, helyét, eszközeit, előállítási időt ( persze tervezetten ) hány személy végzi, mennyi az előállítás költség és mennyi a tervezett eladási összeg. Piackutatás: kik lehetnek a potenciális vásárlók, milyen az érdeklődés. Ha konkrét érdeklődő van az mindig "hitelesebb." Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!
Kérdező:
Én röviden egy alapelvben válaszolok:
Téged a profit érdekel, a nagykert is a profit érdekli, sőt, mindenkit akivel versenyr ekell szálnod a profit érdekli.
Kinyitod a szádat, keresgélsz, ajánlatokat teszel, kérsz, minél több helyen és ott leszel a polcon ha versenyképes vagy. Ha nem... akkor sajnos nem.
Mindenkit a profit hajt aki gazdasági tevékenységet folytat. Senki sem bújkál. Internettel összement a világ, találj rá a partnerekre, és add el magad.
Röviden ez az elve.
Nem akarok lehurrogó lenni, de a sok kicsi kínai, fillérekért eladja magát :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!