Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tételezzük fel, hogy újonnan...

Tételezzük fel, hogy újonnan alapított cég gyárt egy terméket, hogyan érheti el, hogy ez a termék valamelyik nagy kereskedelmi üzletlánc polcaira kerüljön?

Figyelt kérdés
ez régóta érdekel,

2013. okt. 19. 23:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Megértelek én is elküldöm a spamolokat a bús büdös p-ba!

1241 kéretlen levelet kaptam 1 hét alatt email címemre, kb. 1/10-e MLM meg piramis, felháborító!

2013. okt. 20. 21:38
 12/16 A kérdező kommentje:

teljesen lényegtelen, most ezen itt össze ne vesszetek:)

amúgy testvéremmel, fa játékok gyártásán gondolkodunk, az induláshoz befektetőnk lenne is, de ő egy idősebb rokon, mi meg fiatalok vagyunk, és teljes üzleti tervet kér tőlünk, nem is azért mert félti a pénzét, csak akkor ad, ha látja rajtunk, hogy komolyan gondoljuk. Egyelőre csak elméleti síkon próbálunk informálódni, mit hogyan merre miért...

2013. okt. 21. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:

üzleti terv egyik főfő alap kérdése:

van e elég célcsoport a termékedre?

azaz szerinted a mai gyerekek mennyire vevők a fajátékokra? Mekkora kereslet lenne rá?

Vagy akár díszként.

2013. okt. 21. 16:52
 14/16 Jos válasza:
Aki spamokat küldözget, nem ír fórumokban. De ez most mindegy. Most szándékosan írtam itt és nem priviben.Nehogy valaki spam levelezőnek gondoljon. Tényleg komoly cég vagyunk. Komoly háttérrel, egyedi termékkel. Ehhez próbálunk még egyedi gyártású különleges dolgokat kínálni. Bemutató termünk van Ausztriában ahol ezeket a termékeket az érdeklődők megnézhetik, kipróbálhatják. Ha megkeresel priviben, talán tudunk a részletekről érdemében beszélni. Talán tudok segíteni...Persze ez üzlet, ebben nekem az a jó hogy találok egy különleges, nem tucat terméket. Talán a cégünk neve, mint potenciális vásárló a rokonotoknak is elég lehet. Ehhez viszont látnom kell a terméket. Ha valamit nem jól fogalmaztam, nem az "egyszerű lélek" miatt van, hanem azért mert én a németet használom minden nap. Üdvözlettel: E
2013. okt. 22. 00:32
 15/16 Jos válasza:

Az előbb a gyakorlati részét írtam le, mert az elméleti részét csak az itteni tapasztalataimból tudom leírni Neked.

A tervben: Itt kérik a termék részletes ismertetését. Az előállítás módját, helyét, eszközeit, előállítási időt ( persze tervezetten ) hány személy végzi, mennyi az előállítás költség és mennyi a tervezett eladási összeg. Piackutatás: kik lehetnek a potenciális vásárlók, milyen az érdeklődés. Ha konkrét érdeklődő van az mindig "hitelesebb." Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!

2013. okt. 22. 00:48
 16/16 Linkoln ***** válasza:

Kérdező:

Én röviden egy alapelvben válaszolok:

Téged a profit érdekel, a nagykert is a profit érdekli, sőt, mindenkit akivel versenyr ekell szálnod a profit érdekli.

Kinyitod a szádat, keresgélsz, ajánlatokat teszel, kérsz, minél több helyen és ott leszel a polcon ha versenyképes vagy. Ha nem... akkor sajnos nem.

Mindenkit a profit hajt aki gazdasági tevékenységet folytat. Senki sem bújkál. Internettel összement a világ, találj rá a partnerekre, és add el magad.

Röviden ez az elve.

Nem akarok lehurrogó lenni, de a sok kicsi kínai, fillérekért eladja magát :/

2013. okt. 25. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!