Saját készítésű élelmiszert (üveges, konzerves csomagolásban) szeretnék árulni. Mi az első lépése az engedélyeztetésnek?
Figyelt kérdés
Hol találok erről infót (neten nem találtam konkrétat), vagy melyik hivatalt keressem tanácsért?2013. szept. 11. 14:37
2/5 anonim válasza:
Majdnem : [link]
Itt kell bevizsgáltatni, asszem, 8 hónap, és olyan 5-10 millió között van egy termék.
3/5 A kérdező kommentje:
5-10 millió? Ez biztos? De akik piacokon árulnak és nem boltokba kiszállítva, azok hogy teremtik elő ezt a pénzt? Szinte lehetetlen.
2013. szept. 12. 11:07
4/5 anonim válasza:
LOL, amit a 2. írt, az nem rád vonatkozik. :D Nyugi, ballagj csak be az ÁNTSZ-hez, és kérdezz rá. Ha tudnám pontosan, hogy miket kell ráírni az üvegre, elmondanám, de nem emlékszem. A lényeg, hogy pár apróságot kell csak fel írni az üvegre. Mit tartalmaz, mikor készült, ki csinálta, őstermelői szám, meg pár apróság. Ez a kormány sokat könnyített az ilyen kézi készítésű élelmiszerek piacra jutásán, ki kell használni.
5/5 anonim válasza:
Ja, hogy piacon akarod ezt árulni, az más tészta, azt hittem boltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!