Európában (esetleg Európán kívűl) hol érdemes vállalkozást kezdeni. Hol támogatják valódi, használható intézkedésekkel az új és szalonképes ötleteket?
Gondolok itt adózás, emberek, környezet pozitív mentalitása, megfelelően képzett munkaerő, kisvállalkozás számára barátságos induló költségek, növekedési lehetőség.
Tudnátok mondani olyan országokat ahol tárt karokkal várják a pozitív, vállalkozó szemléletű fiatalokat, ilyeneket hallottam, hogy Ausztrália, Chile, Kazahsztán, Németország, Egyesült Királyság.
Nem vagyok negatív, csak leírtam az érzéseimet az engem körbeölelő környezetemmel kapcsolatban.
Ilyen jellegű cikkre gondoltam.
@10-04 00:58:
Ezen majd' besz@rtam! Na ne röhögtess! Ennyire hülye nem lehet valaki! Magyarországon van Európa egyik legmagasabb újraelosztása (szocializmus), az adóhivatal hobbiból vegzál, magasak az adók, magasak a foglalkoztatást IS terhelő járulékok, terhek, nehézkes az ügyintézés, körbetartozás, hitelek elérhetősége, stb. Elég megnézni az Ease of Doing Business rangsort, apukám! Ilyen hülyeségeket csak egy szektás, avatatlan laikus képes beröfögni! Magyarországon az inaktívak aktívak feletti uralma, politikán keresztüli lerablása történik, ezért magasak az adók, ezért nem működik a privát szféra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!