Vas megyében közvetlenül a főút mellett kinéztem egy telket, amit szeretnék megvenni, s közművesíteni (víz, gáz, villany stb). Mégis milyen összegre számíthatok?
Kedves "Eggyetalan"!
Mivel látom, hogy a helyesírás nem tartozik az erősségeid közé, talán spórolhatnál a válaszadással!!! Az pedig, hogy egy kérdést hányszor írok ki, az az én dolgom! De mégis honnan veszed, hogy " ennyi idősen" már tudnom kellene ezeket a dolgokat?! Amúgy pedig külföldön tartózkodom, s így nem tudok még utánajárni a dolognak.
hehehehehe
Csak azt ne mond, hogy kulfoldon nincs google amiben tudnal keresni mert ide rosalok :))
Amugy meg szerinted kit fog erdekelni, hogy TE VAZS megyeben akarsz egy szanto foldet megvennies kozmuvesiteni? :)
Neked ez a szórakozásod, hogy vadidegeneknek okoskodsz???
Próbáltam a google-ban is megnézni, de semmi érdemleges választ nem találtam. Úgy beszélsz, mintha ismernél, s a terveimet is...de egy élelmiszerboltot nem hiszem, hogy egy szántóföldön kellene megnyitnom! :) Amúgy meg nem kell, hogy téged érdekeljen!!!
Köszönöm! :)
Annyi eszem tényleg volt, hogy nyelvet tanuljak, s így kijussak külföldre!
Te Drágaságom meddig jutottál???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!