Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Bizományiban dolgozók, vagy...

Bizományiban dolgozók, vagy ott tárgyakat leadók, válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Ingóságokat örököltem és akartam beadni a helyi bizományiba. A tulaj semmiféle papírt nem akart adni róla, csak egy sorszámot, hogy ezen a számon vannak az én eladni kívánt tárgyaim. Jól van ez így? Milyen elismervényt, vagy papírt kéne adni? Mit kellene annak tartalmaznia? Mert én egy fecniért cserébe nem mertem otthagyni Nagyim bundáját, óráit, porcelánjait.
2013. szept. 20. 12:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem tudtam melyik kategóriába kéne a kérdést feltennem, lehet, hogy az adózás/könyvelés? Igazából sehová sem illik. :(
2013. szept. 20. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
A sorszámos fecni is oké lehet, de kérj rá dátumot és aláírást is.
2013. szept. 20. 12:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Na de sem érték, sem a tárgyak megnevezése, se az nincs rajta, hogy ki mit vállal, hogy fizet, mennyit, stb. Ezek nem kellenek??
2013. szept. 20. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hagynám ott... inkább próbáld meg vaterán elpasszolni őket.
2013. szept. 20. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Jól tetted szerintem. Hirdesd meg mindenféle apróhirdetéses weboldalon és kész.
2013. szept. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!