Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Örököltem egy 30 nm-es üzlethe...

Örököltem egy 30 nm-es üzlethelyiséget egy 20. 000 lakosú Budapest környéki kisvárosban. Mit kezdjek vele? Nem tudom kiadni hónapok óta, de szívesen nyitnék valamit.

Figyelt kérdés
Kocsmától a virágosig, lottózóig minden van itt. Nincs valami fenomenális ötletetek? Nagyon hálás lennék. :) Köszönöm!
2013. aug. 23. 12:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csinálj egy vizi pipa boltot, ha sok a fiatal tuti működni fog. Úgy értem, hogy be is lehessen ülni és akkor pluszba még különféle eladásokból is mehetne a pénz (kávé, esetleg teázó (arab teák) stb.).
2013. aug. 23. 16:10
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Sajnos már VP dohányt is csak a Nemzeti Dohányboltok forgalmazhatnak, továbbá zárt közösségi térben mindenhol tilos a dohányzás. Úgyhogy ezt inkább ne :P
2013. aug. 23. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez komoly?
2013. aug. 23. 18:03
 14/17 anonim ***** válasza:
De amúgy már lehet kövekkel is pótolni a dohányt. Ilyen szirupos folyadékba kell áztatni, a kövek felszívják, ezt szokták dohány helyére betenni (különféle aromás szirupot lehet kapni). A hőre pedig reagál (nem sima kő, nem tudom a nevét).
2013. aug. 23. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Shiazo a neve, a "kő" pedig nem kő, hanem zeolit őrlemény.

Azt lehet árulni továbbra is bárhol, mivel nem dohányszármazék.

2013. aug. 23. 18:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Uhh ilyen itt nem biztos, hogy működne. Amúgy egy átlagos kisváros, mint pl. Üllő, Göd, vagy akár Sződliget. Van minden és élnek nagyon csórók is, meg full gazdagok is.
2013. aug. 23. 22:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Akkor minek kérdezel? Bármit írunk, arra leírod, hogy nem működne.

Szerintem a vállalkozásnak az a lényege, hogy NEKED legyen egy jó ötleted...

2013. aug. 24. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!