Örököltem egy 30 nm-es üzlethelyiséget egy 20. 000 lakosú Budapest környéki kisvárosban. Mit kezdjek vele? Nem tudom kiadni hónapok óta, de szívesen nyitnék valamit.
Pizzéria (házhoz szállítással) van a kisvárosban?
Azt talán meg lehet ne oldani, Ebédtől estig nyitvatartással. 1 futár lefog egy kisvárost, 2 szakács és egy pultos elég is. Helységet felosztod 2 részre, 15 nm konyha, 15 nm valami, ahova be lehet ülni. Persze, ha bele tudsz annyit fektetni, amennyiből egy konyhát felépítesz.
De igazából ha nincs saját kreativitásod akkor próbáld eladni. Talált pénz. A vállalkozás nagyon fontos eleme a kreatív elme.
ocsma tényleg minden másidik sarkon van, és pizza (gyros, hamburger, stb.) házhozszállítás is.
Esetleg egy borbolt? Ahol csak palackozott borokat árulnék, meg kellékeket. De bármilyen más ötletet szívesen veszek!
Bor szaküzletet csak gazdag környéken érdemes nyitni, ahol van igény a különleges borokra és meg is tudják fizetni azokat.
A csóró alkeszok vagy a kocsmába járnak a inni a vizezett krumplipáleszt vagy veszik a 200 ft-os kannásbort.
Sokat segítene a tipp adásban, ha leírnád, hogy mennyi tőkét szánsz a dologra.
Nagyon sok mindentől függ. Mennyit szánsz rá? A város melyik részén van? stb.
Amúgy nyiss egy Fornetti-st, legyél viszonteladó. Menj fel az oldalra és olvass utána. Ezzel főleg akkor nem fogsz mellé lőni, ha buszpályaudvar vagy vasútállomás közelében van az üzlethelyiség.
Amúgy rengeteg lehetőség van, járd körbe a várost és gondolkodj azon mi az amiből hiány van.
Számtech bolt vagy sima műszaki, esetleg használt műszaki cikkek felvásárlása és árusítása?
Lottózó, de nem sima, hanem kocsmaféleséggel összekötve. Télen forrócsoki, nyáron esetleg fagyit is lehetne árulni. A közelben egy hasonló működik és nagyon fel van kapva.
Szerintem multifunkcionális dolgot kellene csinálnod, tehát mint pl. ez a lottózó-kocsma féleség.
Barkácsbolt, papírbolt stb.stb. sok lehetőség van, de csak abba érdemes befektetni amire kereslet is van.
Egy hasonló kisváros közelében élek ahol az éttermek sorra csuktak be. Ennek ellenére most nyílt egy új és hihetetlenül fel lett kapva, a fél város oda jár(hogy mi a titka nem tudom).
Cukrászda
Ajándékbolt, esetleg kisbútorok (pl. kis puffok, éjjeliszekrények... nem nagy dolgok)
Egy eurós bolt
Használt ruha bolt
Mister Minit
Valami olyan étterem-szerűség is lehetne, ami speciális.
Pl. palacsintázó
Köszönöm a sok ötletet! Mister Minit üzleten kívül minden más van, amit írtatok. :(
Max. 3-4 M Ft-ot tudnék beletenni és szerencsére van boltvezetői végzettségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!