Mit lehetne kezdeni egy üzlethelyiséggel?
Figyelt kérdés
Van egy üzlet helyiségem amit hosszú véken át kocsmaként üzemeltettünk de később egészség ügyi dolgok miatt ki adtunk bérba,na most a bérlő úgy néz ki távozik és ugye nekünk vissza száll az üzlet és fizetni kell a dolgokat ha üzemel ha nem el is gondolkodtam hogy mit lehetne vele tenni az üzlet egy 9000 fős településen van fő út mentén a város szélén kocsmát nem igazán akarok mert egyre több a hülye pláne a cigány akikből én nem kérnék.Na most azon gondolkodtam hogy egy boltot lehetne végső esetben csak kérdés mit érné meg csinálni,gondolkodtam egy one euro marketről csak nem tudom vajon az menne e?2013. aug. 21. 13:30
1/1 A kérdező kommentje:
Vagy még egy valamire gondoltam de az lehet csak elméleti síkon működne mondjuk egy biztosító iroda kirendeltséget.
2013. aug. 21. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!