Valami ötlet, hogy 100 000 Ft-al mit tudok kezdeni?
www.checkoutthebiz.com nézd meg a videót...
(A 10millióm nekem a tőzsdén van, én sem értettem hozzá, de mindent meg lehet tanulni.)
Kedves kérdező... messziről kerüld az olyanokat akik gyorsan nagy profitot ígérnek. Mert azt csak nagy kockázattal lehet. Az emberek 95% nem nyeri a pénzt a tőzsdén hanem elveszti azt a maradék 5% javára. Rendkívül magas tudás és érzék nélkül egész pontosan ugyanaz mintha vennél a pénzedből annyi lottószelvényt amennyit, és várnád a csodát.
Az MLM rendszereket szintúgy kerüld mint a pestist, mert amelyik még nem is tisztán "lopásból" tartja fenn a rendszert amíg be nem dől azok valami teljesen használhatatlan eszköz/termék forgalmazásával csillogtatják a vevők agyát, így abból is csak úgy lesz profit ha átversz másokat...
Ha anyagilag annyira meg van alapozva az életed, hogy 10 milliót be tudsz fektetni akkor szállj ki a mókuskerékből egy kis időre és utazz(belföldön, vidéken a legjobb) önismeret céljából. És előbb utóbb az egyszerű emberek között - már ha van érzéked hozzá - akkor eszedbe jut valami amit csinálhatnál vállalkozás szintjén.
Sok pénzt is nagyon könnyű elveszteni nemhogy keveset, és munka nélkül nem fogsz mellékest bevételként :P Ha pedig igazából csak az a 100-120 áll rendelkezésedre és a 10 milliós számot csupán feltűnési vágyad miatt találtad ki(ne haragudj ha mégse, de esélye lehet az én szemszögemből nézve) akkor az a javaslatom, hogy ugyanúgy szállj ki előbb utóbb a mókuskerékből és próbálj meg kitalálni valami vállalkozási formát, mert bár nem tudom milyen idős vagy, de fiatalon se nagy szám az a 100-120k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!