Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valami ötlet, hogy 100 000...

Valami ötlet, hogy 100 000 Ft-al mit tudok kezdeni?

Figyelt kérdés
Valami kis mellékest szeretnék, maximum 100-120 000 Ft tőkém van. Tőzsdével, meg egyebekkel hagyjatok, nem értek hozzá. Esetleg befektetés, de nem tudom mibe, vagy hogy. Minden ötletre nyitott vagyok, a tőzsdén kívül!:)

2013. júl. 24. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez igazából apró pénz, nem igazán alkalmas befektetésre. Vegyél valamit neten, aztán próbáld több pénzért tovább passzolni.
2013. júl. 24. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennyiből profi módon el tudsz indítani egy network marketing vállalkozást. Keress olyan céget, ahol garanciát adnak mindenre, így nem veszíthetsz. Van olyan cég, aki 3 hónapra odaadja neked visszavételi garanciával bármelyik termékét, így 3 hónapig ingyen tesztelgetheted, profitot termelhetsz vele. Ez olyan lehetőség, hogy még hitelből is érdemes megcsinálnod, hiszen csak a saját felhasználásod fedezi az esetleges kamatokat. Pláne, ha amúgy a rendelkezésedre állna a pénz, de te jobb ötlet hiányában a banknak adod, gazdagodjanak ők belőle... Sok sikert!
2013. júl. 24. 12:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából van 10 millió Forintom erre a célra. De először nagyon kicsiben szeretném elkezdeni, hogy egyeltalán működik-e, vagy sem. Ha ennyit elbukok, akkor az nem nagyon tud érdekelni. Második, erről a network marketingről írhatnál többet!:) Van olyan ismerősöm, aki egy ifjú kitaláló ötletébe fektetett be kb. 200 000 Forintnyi Eurot, mára milliárdos. Azért ezt eléggé irigylem (nem a vagyonát irigylem!), hogy ennyiből kőgazdag lett az ember.
2013. júl. 24. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:

www.checkoutthebiz.com nézd meg a videót...

(A 10millióm nekem a tőzsdén van, én sem értettem hozzá, de mindent meg lehet tanulni.)

2013. júl. 24. 13:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. júl. 24. 13:54
 6/8 Kukutyin1 ***** válasza:

Kedves kérdező... messziről kerüld az olyanokat akik gyorsan nagy profitot ígérnek. Mert azt csak nagy kockázattal lehet. Az emberek 95% nem nyeri a pénzt a tőzsdén hanem elveszti azt a maradék 5% javára. Rendkívül magas tudás és érzék nélkül egész pontosan ugyanaz mintha vennél a pénzedből annyi lottószelvényt amennyit, és várnád a csodát.

Az MLM rendszereket szintúgy kerüld mint a pestist, mert amelyik még nem is tisztán "lopásból" tartja fenn a rendszert amíg be nem dől azok valami teljesen használhatatlan eszköz/termék forgalmazásával csillogtatják a vevők agyát, így abból is csak úgy lesz profit ha átversz másokat...

Ha anyagilag annyira meg van alapozva az életed, hogy 10 milliót be tudsz fektetni akkor szállj ki a mókuskerékből egy kis időre és utazz(belföldön, vidéken a legjobb) önismeret céljából. És előbb utóbb az egyszerű emberek között - már ha van érzéked hozzá - akkor eszedbe jut valami amit csinálhatnál vállalkozás szintjén.

Sok pénzt is nagyon könnyű elveszteni nemhogy keveset, és munka nélkül nem fogsz mellékest bevételként :P Ha pedig igazából csak az a 100-120 áll rendelkezésedre és a 10 milliós számot csupán feltűnési vágyad miatt találtad ki(ne haragudj ha mégse, de esélye lehet az én szemszögemből nézve) akkor az a javaslatom, hogy ugyanúgy szállj ki előbb utóbb a mókuskerékből és próbálj meg kitalálni valami vállalkozási formát, mert bár nem tudom milyen idős vagy, de fiatalon se nagy szám az a 100-120k.

2013. júl. 24. 15:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod. A 10 milla rendelkezésre áll, nem hazudok. De a válaszodban az én válaszom, inkább 100 000-el, mint 10 millával dőlök be.:D Jó persze, vannak köztes összegek is, de akkor már vagy nagyot harapok, vagy csak belekóstolok az egészbe. Most éppen a "kóstoló" zajlik, ha bejön a rendszer, akkor fokozatosan egyre többet beledobok. Ajánlottak egy jónak tűnő befektetést, de mint máshol, itt is a nagy számok törvénye uralkodik sajnos. Igazán nagyot harapni csak milliókkal lehet.:/
2013. júl. 24. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Kosd le a 10millat, es elj abbol a pénzből amit kapsz kamatra. Közben biztos jon valami alkalmi fogas.
2013. aug. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!