Szerintetek mit lehet kezdeni egy üzlet helyiséggel egy 9500 fős kis városban?
mennyi ruhabolt vagy rongyos van a településen????
mert egy turkáló minden helyen megél. veszed az olcsó bálás ruhát ls a minőségibb szebb darabokat és ha jó árban vagy mindenki oda fog szokni. nálunk is van egy nagy üzlet ahol a bálabontástól a szép ruhákig minden van és csórótól a gazdagig mindenki oda jár mostanában.
a másik amire mindig van igény az a zöldséges bolt. sztem.
Márpedig a kocsma a tuti.
Ha már másra nem futja, erre akkor is költenek sajnos :(
"sok aljadék ember "--- olyan területen pont a kocsma a nyerő!
Mellesleg miért nézed le a leendő ügyfeleidet? Tanulj egy kis tiszteletet, gyakorold a bokafogást, a jó kocsmáros kisasszonynak mindenre nyitottnak kell lennie!
ma 11:05
Hát itt a városban van jó pár turkáló szóval nem is tudom
ma 12:34
Jász nagykun szolnok megye
ma 12:57
nem tudom te voltál e már kocsmáros de szerintem ezeket az embereket a hátad közepére sem kívánnád rengeteg cigány lopos tolvaj kábítószeres emberek,és ha te az ilyen embereket tiszteled akkor lelkileg elég szegény ember lehetsz mert én a nyálukba sem lépnék senkiházi trógerek.
ma 12:57
Régen nem ilyen emberek jártak ide de az az idő el múlt meg az az idő is mikor tényleg tuti volt a kocsmai nyereség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!