Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért mondják az emberek...

Miért mondják az emberek rögtön az MLM-re hogy nem?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 12:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Van egy pár félreértés itt azért úgy látom!

1.Pilótajátékban nem kapsz a pénzedért csereterméket,az mlm-ben kapsz

2.A pilótajáték végtelen mélységig fizet,az mlm cégek nem!A pilótajátékban azért járnak rosszul a utóbb csatlakozott emberek.

3.Szerinted a barátod ha meglátja benne az üzleted,akkor azért szól hogy jól átverjen téged????Jó körökben mozogsz akkor.Nem is arra van szükséged,hogy ő belépjen hozzád!!!Ha nem egészségtudatos akkor belőle nem lesz semmi.Ergo azt fogja mondani hogy ez egy hülyeség,meg nem működik.Könyörgöm,mi nem működik?Elkölt egy halom pénzt tápkiegre azt nem csinál semmit???Mi működne attól???Ez egy üzleti vállalkozás,és meg kell találd ezeket a hozzád hasonló embereket akiknek számít az egészségük.Vagy a régi módszerek vagy online módszerek alapján.

4.Általában elég elenyésző az az összeg amit kapsz egy belépő után,ezért itt arról szól a dolog,hogy legyél egészségtudatos és a saját kiegészítőid vedd meg a cégtől!Ezen felül ha kell valami a családodnak akkor szintén vedd meg nekik.

Nekik is ugyan azon az áron tudsz vásárolni!Attól függetlenül te ezek a vásárlások alapján visszakapod a jutalékod.Nem kell másoknak mutyizni.Ha valaki tudja hogy mivel foglalkozol,és nem szeretne evvel,de valami termék kell neki akkor az is a nagyker áron kapja!Így már egy ember elég nagy forgalmat generál!És ezek csak a saját és a családja részére vett termékekből,illetve a törzsvásárlóidból.

Ez az aminek másolódnia kell az alattad levő struktúrában is.Egészségtudatosság!Ennyi.Ez a hatványokra épülő rendszer miatt elég jó pénzt hozhatembereknek.

Nem mindenki lesz ebből milliomos!De ha keresel pár százezer forintot és nem kell bemenj a gyökér főnököd szivatását elviselni minden nap akkor szerintem már megérte.Ha valaki komolyabban foglalkozik vele,és mondom FOGLALKOZIK VELE akkor egész korrekt pénzt kaphat érte.

Sokan nem látnak bele,hogy hogyan működik,ezért gondolnak valamit róla amit mi esetleg tudunk(legalább is én).Sokszor ez a gondolat nem egyezik a tényekkel...Nnna ezért van hogy sokan nem csinálják.

Én találkotam rövid pályafutásom alatt olyannal is aki azt mondta nekem,hogy:"Tudod én ilyen lusta vagyok!".Nnnna ők nem kellenek,mert tényleg csak a pénzük bánná.

Aztán van a másik fajta ember aki húúú én csinálom...Azt mégse.Aztán ezekből a panaszkodókból lesz a negatív kritika.De megmondom őszintén jó is ez így!Kelleni fog mindig benzinkutas,vagy a tescoban polcszervízes stb.Ők biztos onnan mennek majd nyugdíjba.:)

Ha akkora átverés lenne,nem hiszem,hogy Nobel díjat adtak volna érte,és egyetemeken is tanítanák.

Ez egy vállalkozás és úgy is kell rá tekinteni!

Akinek kérdése van az nyugodtan írjon,szívesen válaszolok,de csak a normális beszélgetős hangneműekre!

Szép napot!

2010. jan. 3. 10:34
 22/24 anonim válasza:

Teljesen egyetértek az előttem szólóval! :-)

Mindenki szálljon magába, és nézze meg, hogy volt-e egyáltalán valamilyen hálózatban mielőtt kritikát mond! Vagy ha volt is, megtett-e mindent azért, hogy megtanulja ezt a szakmát?!

Én is voltam már pár hálózatban sikertelenül, és mégsem fikázom az MLM-et, hanem belátom, hogy akkor nem értettem hozzá!

Rájöttem, hogy ahhoz, hogy sikeres legyek benne, meg kell néznem azt, hogy mit csinálnak azok, akik már sikeresek benne! Miután elkezdtem tanulni a "nagyoktól" éreztem a különbséget. :-)

Így hát már nem is húzom fel magam, ha ilyeneket olvasok, mert tudom, hogy Ti, akik ezeket mondjátok, igazából semmi közötök az egészhez... És miért hallgatnék olyanokra, akik nem értek el semmit az életben, azok helyett akik már dollármilliókat keresnek ebből.

Remélem nem bántottam meg senkit, nem ez volt a célom! :-)

Üdv.

2010. jún. 17. 09:21
 23/24 anonim ***** válasza:

Aki nem tudja, tanítja :) Én tipikusan ez a kategória vagyok az előttem szólók alapján. Soha nem voltam tagja egyetlen ilyen hálózatnak sem, hiszen megtanultam az elméletét, hogy hogy is működik, ma ezt is oktatom. Persze ezer esettanulmányt írtam, publikáltam, láttam bele sok dologba.

Véleményt nem mondok, mert az oktatói objektivitásnak meg kell maradni, azonban elmondható, hogy az MLM az valóban egy nagyon sikeres üzleti modell, de nem azért, mert ez a legjobb. Hanem azért, mert felvértezi az MLM tagjait olyan tulajdonságokkal, amelyet a standard munkával nem biztos, hogy elérhetnek.

Olyan karrierlétrát állít, amely egy teszkós pénztáros számára soha a Tescoban soha nem lesz elérhető, olyan bizonyított összegek kifizetését írja le, amely egy kétkezi munkás többhavi bére is lehet.

Hitet ad, azonban sokszor a hit alattomos jószág a gazdaságban.

Az MLM olyan dolgokat mozgat meg, amelyeket a standard munkák soha nem fognak. Itt lehet egy "multinacionális vállalat" egyik meghatározó személye egy érettségivel sem rendelkező, amúgy az eladáshoz nagyon értő, jó kommunikációs képességekkel megáldott személy. Ezt elég kevés munkahely kínálja fel... Ezért vonzó.

Merész azt mondani, hogy az emberi hülyeségre épít, mert ez ebben a formában nem igaz. Tény, hogy nagy szerepe van az emberi naivitásnak és hiszékenységnek a struktúrában, azonban az üzlet alapja az eladás. És semmi más.

2010. jún. 17. 12:04
 24/24 cuppy válasza:

Teljes mértékig egyetértek a fenti 3 válaszadóval, én is MLM-ezek egy 4 éve indult céggel, és megy, és igen ezzel ki lehet lépni ebből a rabszolgasorsból ahol a legtöbben egyáltalán nem ismerik ezt a munkamódszert, csak azt hiszik hogy ismerik. Persze ez érthető, hiszen a gazdagok világa próbálja rabszolgaságra nevelni az embereket.

Mit csinálnak a gazdag emberek és a multinacionális vállalkozások? Hálózatot építenek!

A mobilszolgáltatók országokat átívelő ügyfélkört építenek.

A hipermarketek nem egy üzlettel rendelkeznek, hanem lehetőleg minden városban egy üzlettel.

A gyorséttermi hálózatok ugyan így működnek...

"A teljes oktatási rendszer azt sulykolja az emberekbe, hogy tanulj jól, válassz egy szakmát, foglalkozást, helyezkedj el, dolgozz a nyugdíjazásodig, aztán szépen csöndben ha már egészen öreg korodig ki vagy használva - elnézést a fogalmazásért, de - halj meg csöndben probléma okozás nélkül."

Egy MLM rendszerben:

Részmunkaidőben dolgozhatsz amíg nincs megfelelő bevételed.

Nem fordulhat elő, hogy kirúgnak az állásodból.

Teljesítményalapú a fizetés, így nem fordulhat elő, hogy a kemény munkáért kevés fizetést kapsz.

Nincs konkurenciaharc. Támogatás és oktatás van jelen a rendszerben, mely hihetetlen értékeket tud átadni a számodra.

Én egyetemistaként fogalkozom vele, és kíváló. Lehet hogy kicsivel drágább a termék a pl. TESCONÁL, de sűrű koncentrátum, tovább tart, és környezetkímélőbb sokkal, és még lehetne sorolni...

"Szoktál TV-t nézni, újságot olvasni? Félsz az ott hallott betegségektől, tragédiáktól, gazdasági válságtól? A legtöbb ember olyannyira félelemben él a média miatt, hogy egy apró lépést sem mer egyedül megtenni, mert úgy gondolja, hogy tragédia lesz a vége.Az emberi félelem talán az egyik legnagyobb gátló tényező az emberek életében. Én megtanítalak bátran, de megfontoltan dönteni. Látni fogod, hogy az az élet amit élhetsz mennyire közel van hozzád, és mennyire nem kell félni attól, hogy valamiért kudarcba fulladnál."

2010. aug. 26. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!