Miért mondják az emberek rögtön az MLM-re hogy nem?
Amúgy az mlm nem működhet 40 éve max papíron létezhetett mint üzleti elmélet.
Kb 15-18 éve müködik valójában..
Ezzel nem értek, mert épp most léptem be egy mlm hálózatba, és nem sokára milliomos leszek, ha ...ti mindannyian beléptek ebbe rajtam kersztül, csak fizetőképesnek kell lenni 2 éven keresztül, és semmit nem kell eladni. Ez úgy néz ki mint egy jól megtervezett pilótajáték, de még sem az!
A 2 év alatt összesen 1080 USD kell befektetni és a többszörösét kapod vissza. Ez 2009 legjobb mlm üzlete azt mondják a nagyokosok.(100%-os pénzvisszafizetési garancia van!)
Erre buknak az emberek és nem másra, a meggazdagodás reményében fognak regisztrálni és beszervezni másokat is, akik szintén, ugyanígy gondolkodnak.
Üdv, néktek!
Ui.: Egyébként én is utálom az MLM rendszereket.
:) Így van. Lehet az Amway ötven éves, a módszerek napról napra "jobbak".
Az MLM, mint piaci lehetőség már elég rég felépült, csak alkalmazni kellett volna. Ezt karolta fel az Amway.
Te pedig eldöntheted: beszállsz egy olyan piramis építésébe, amelyet ötven éve pakolnak, vagy építesz egy új piramist? Ugyanis az MLM-et úgy képzeld el, hogy minden szintre egységnyi pénzösszeg jut. A legfelső, egyedül csücsülő csúcsra is egységnyi, meg a legalsó, százezer "téglából" állóra is. Akkor hol jobb ülni? Ahol a száz forintot százezer felé osztják, vagy ahol egyedül az enyém? Mert ez a nem mindegy...
Ezért nem jó az MLM. Ugyanis az MLM annak éri meg, aki "felül van". Alsónak SOHA. A felső helyek pedig az MLM gondolatának megszületésekor ki vannak osztva...
Azért nem szeretik az emberek az MLM-et, mert egyrészt nem hagyományos módon származik belőle bevétel (már ha egyáltalán származik), másrészt olyan tevékenységre kényszeríti a belépőket, ami a legtöbbünk számára idegen. A reklám, a marketing, a "beszervezés", a hálózat építés, mint munka nem mindenki számára kedvelt, nem mindenkinek működőképes még akkor sem, ha olyan képet festenek róla az MLM kitalálói, mintha gyerekjáték lenne és bárki meggazdagodhat belőle. Itt is, mint máshol, csak a rátermettek, nagyon kitartóak fognak boldogulni és mint a jéghegy csúcsa, max csak a rendszer 10%-a fog belőle megélni, a többiek "töltelék" emberek lesznek. A legtöbb mlm tevékenység erőszakos, tolakodó, harsogó, egy kaptafára épül, ez is idegen a legtöbb embertől és kissé unalmas már, hogy 100 állás hirdetésből 95 valami roppan sikeres, fontos üzletet ajánl "csak most, csak nekem, mert megérdemlem", de a végén kiderül a tapasztalt szemlélődő számára, hogy a legtöbbje csak mákony, szemfényvesztés és arról szól, hogy lehúzzon valaki valakit.
Lehet, ha valaha láttam volna szimpatikus mlm rendszert építő embert, akkor megbékélnék vele, de azt tapasztalom, hogy valahogy mindegyiket bedarálta az "üzlet", kifordult magából, mint ember.
A normál kereskedelem hány éves? 5000? 50000? Az AMWAY 50...
Hány embert ismersz, aki napi szinten használ AMWAY terméket?
Mekkora az AMWAY Magyarország (van ilyen egyáltalán?) nyeresége? Nagy? Akkor ki/mi él meg belőle, te vagy az anyacég? Kinek is jó, ha te ilyen terméket vásárolsz?
az MLM rendszerek arra vannak felépítve, hogy a belépő vegyen meg olyan terméket, ami túl drága vagy éppen szüksége sincs rá.persze erre úgy veszik rá az embereket, hogy ebből hatalmas üzlet lesz.
valójában a jutalékok 80%-a a felső 3% között kerül kifizetésre.
továbbá kihasználják azt, hogy sok szerencsétlen keres vmilyen kereseti lehetőséget és nagy vetítésekkel meggyőzik, hogy ebből sok pénze lesz. olyan szinten megy az agymosás. hogyha az embernek nem sikerül, akkor sem is megvan győződve, hogy neki csak azért nem sikerült mert vmit nem jól csinált.
aki ezekbe a rendszerekbe gondolkodnak, azok tegyék fel maguknak a kérdést, hogy miért nem próbálja - a világ egyik legsikeresebb vállalkozója - Bill Gates meggyőzni a többi embert, hogy ők is szoftvergyártók legyenek, akik meggyőznek másokat, hogy ők is szoftvergyártók legyenek és azok is meggyőznek másokat, hogy szoftvergyártók legyenek?
de azért elgondolkodtam, hogy talán temetkezési vállalatot nyitok MLM rendszerben. minden belépőnek - mint beugró - kell magával hozni egy hullát... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!