Örököltem ca.30milliót! Mibe lenne érdemes befektetni? Lakásom autóm van, elszórakozni nem akarom!
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 21:05
21/28 A kérdező kommentje:
Elnézést az előbb a feleségeméről írtam!
2013. jún. 10. 14:48
22/28 anonim válasza:
Feleséged 46%os? az szép :DDDDD
23/28 anonim válasza:
Bocs 50, elnéztem az se sokkal jobb. Keress fel egy alapkezelőt, ő biztos tud segiteni.
24/28 anonim válasza:
Ha neked semmi nem felel meg, ültesd el a pénzedet és locsolgasd naponta. Így talán szaporodik.
25/28 Flector 67 válasza:
Utolsó, Neked is sikerült hasznosat hozzászólnod...
26/28 anonim válasza:
Tanyasi gazdaság. Terület alapu támogatás jár évente + amit megtermelsz jó áron lehet értékesíteni.Nyereséges, még akkor is ha nem te csinálod,hanem megbizol vkit. Ebben lehet hogy tudok segíteni.
27/28 anonim válasza:
Nem tudom mennyire komoly a dolog, de ha igen ezt a kérdést egy személyes pénzügyi tanácsadóval kellene megkonzultálni.
Nekem va egy ilyen aki nagyon ért ezekhez a kérdésekhez, ha érdekel összehozhatlak vele.
28/28 anonim válasza:
Utolsónak! Elég silány reklám ez.... már a 3dik hely ahol betűről betűre írod ugyanezt! Csak nem TE vagy a tanácsadó :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!