Örököltem ca.30milliót! Mibe lenne érdemes befektetni? Lakásom autóm van, elszórakozni nem akarom!
Ha van lakásod akkor az ház vagy panel lakás? Ha igen akkor miért nem veszel rendes családi kertes házat? Jobb ott élni. Ha ott élsz kertesben akkor elnézésedet kérem.
Arany az mindig jó befektetés, lehet hogy az előttem szóló azt mondja hogy olcsó de ha felmegy az ára akkor lehet vele kaszálni. Más felől az ingatlan is jó befektetés. Ennyi pénzért már kapsz elég jó házakat, jó környéken, ha megveszed mondjuk 20 millióért és 5 milliót rászánsz a felújításra akkor marad még 5 milliód amit még félretehetsz vész vész tartaléknak.
Nos a ház az mindig jó befektetés, ha kiadod albérletbe akkor jön is belőle valamennyi pénz, de ha pénz kell el is adhatod főleg ha jó helyen is van.
Lehet venni gépjármű nyeremény betét könyvet is oké hogy van autód, de az olyan hogy ha van olyan lapod akár 50 ezerért akár 5 ezerért veszed akkor a számodat ha kisorsolják akkor kapsz egy autót, de ha 1 hónapig nem váltod be akkor sincs gond mert akkor az árát kapod meg, és a legjobb benne hogy sosem évül el, bármikor felveheted, így a pénzedet megtöbbszörözheted, plusz névre szóló így csak te nyúlhatsz hozzá és nincs levonás ha azt a pénzt visszaszereznéd.
Adj kölcsön nekem 5 milliót, és akkor végre én is tudok lakást venni, és talán családot alapítani, ha még nem késő. Aztán részletekben visszakapod a betéti kamatnál magasabb kamattal, de a banki hitelkamatok alatt természetesen...
Amúgy vegyél befektetési aranyat, másik lakást (pl másik városban) vagy nyaralót. Pénzként vagy számlapénzként tartani a legkevésbé biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!