Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Örököltem ca.30milliót! Mibe...

Örököltem ca.30milliót! Mibe lenne érdemes befektetni? Lakásom autóm van, elszórakozni nem akarom!

Figyelt kérdés

2013. jún. 9. 21:05
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Aranyat nem veszek mert már messze nem úgy működik ahogy mondják, hogy van mögötte valami... van a nagy túrót azért van akkor időnként túl értékelve? Azért befolyásolja annyira az USA gazdasága??! Ez ugyanolyan kamu mint az összes MLM üzlet! Amúgy miért lenne jó nekem pont neked kölcsön adni? Mi a fedezetem?
2013. jún. 9. 21:55
 12/28 anonim ***** válasza:
61%
(Még mondanám a földeket, de az csak úgy jó, ha valaki dolgozza. Akár ti, akár kiadod valakinek. Különben fizetheted a gyommentesítését, vagy ha nem, akkor büntetést a földhivatalnak... Esetleg még az erdő volna jó, de onnan meg ellopják a fádat, ha nem őrzöd.)
2013. jún. 9. 21:59
 13/28 anonim ***** válasza:
31%
persze a milliomos kis csemete ide jön tanácsért... Hagyjuk már
2013. jún. 9. 22:51
 14/28 Flector 67 ***** válasza:
31%
Vegyél OTP EMDA papírt például 10 millióért, másik húszért valami kevésbé kockázatos papírt.
2013. jún. 9. 23:01
 15/28 anonim ***** válasza:
24%
Húzz el az országból, kis panzió, föld, Ausztriában, hidd el, jobban jársz.
2013. jún. 10. 00:41
 16/28 A kérdező kommentje:
Miért lennék milliomos palánta attól, hogy van házam autóm és némi megtakarított pénzem? Illetve most ez az örökség?? Amúgy meg 36évessen már bőven kinőttem magam a palánta korszakból!! Dolgozni kéne olyat ami nem tetszik de jól fizet vagy kimenni külföldre aztán másnak is telne rá... Nekem se csak úgy pottyantak...
2013. jún. 10. 07:07
 17/28 anonim ***** válasza:
35%
én 8m-t örököltem így biztos háttérrel, ház, kocsi, hitel nélkül, betettem a bankba, több részletben, fél-1 évre lekötve, kamatozik, kiegészíti a fizetést, néha a kamatot is lekötöm, ok, hogy egyre kevesebbet, de mivel nem értek semmi gazdasági dologhoz, nekem biztosabb, mint tőzsde, vállalkozás, maszek kölcsön, stb....
2013. jún. 10. 13:10
 18/28 anonim ***** válasza:
6%
A bankokból folyamatosan veszik ki a pénzüket az emberek. Nem véletlen. Tehát oda semmiképpen, mert a végén még minusszal tudsz hozzájutni. Én ennnyi pénzzel elmennék Thaifölre és nyitnék egy frankó kis magyaros kifőzdét kevés ételféleséggel. Aztán havajozhatnál kedved szerint. Persze ez fele ennyi pénzből is megvalósítható lenne. Ott nem ölik meg a vállalkozókat, mint itthon.
2013. jún. 10. 14:31
 19/28 Flector 67 ***** válasza:

És ki garantálja, hogy a kifőzde nyereséges lesz?

Mellesleg feltételezem a kérdezőnek van itthon jól fizető munkája. Ő passzív jövedelmet remél ettől a pénztől, nem munkahelyet akar vásárolni.

2013. jún. 10. 14:39
 20/28 anonim ***** válasza:
49%

Köszönöm Flector!

Miért jó a magyar kifőzde?? A magyar konyha nem a gulyásból, pörköltből, meg pár káposztás ételből áll ám csak... Arról nem beszélve, hogy én magam sem rajongók a magyar konyháért...Innentől pedig kizárt, hogy olyanba vágják bele főleg az isten háta mögött! Befektetni szeretnék nem pedig új életet kezdeni! Az eddigi válaszokat köszönöm!

2013. jún. 10. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!