Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Életképes ötleteket várok....

Életképes ötleteket várok. Milyen üzletet nyissak?

Figyelt kérdés

Nyitni fogok egy üzletet mert kaptam egy üzlethelyiséget Kecskemét belvárosában de fogalmam sincs hogy milyen üzletet nyissak.

Ruha, fitnesz, élelmiszer vagy bármi.

Ti mit nyitnatok vagy szerintetek mire van most a legnagyobb kereslet?

2013. máj. 30. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Pí víz forrás?

Itt Pápán egy fickó ilyent nyitott.

2013. máj. 30. 14:42
 2/10 anonim ***** válasza:
McDonalds
2013. máj. 30. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mihez értessz? Ha semmihez, akkor úgy jársz legjobban, ha csak kiadod a helyiséget. Tudod: a cipész csináljon cipőt, a kéményseprű seperjen kéményt - aki meg nem ért semmihez, örüljön, hogy egyáltalán van mit a tejbe aprítani.
2013. máj. 30. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Ezt csak az tudja megmondani, aki helyismerettel rendelkezik, ismeri a környékbeli boltokat, azok arányát. Ez az ember pedig te vagy. Ami Pesten működne, az Kecskeméten közel sem biztos, hogy igen. Érted?
2013. máj. 30. 15:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha lenne tuti ötlet, szerinted nem mindenki azt csinálná?
2013. máj. 30. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:

A kocsma állítólag mindig megy, bár ismerek többet, ami csődbe ment.

Tényleg környékfüggő, konkurenciafüggő.

Az is kérdés, mennyit fektetsz be, honnan tudod beszerezni az árut, milyen egyéb lehetőségeid vannak. Pl. a kaja romlandó, hűtést igényel, több engedély kell, a ruhákkal ilyen jellegű gond nincs, egy turkáló még inkább igénytelen.

2013. máj. 30. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Szexshopot és árulj csak óvszert, hogy a sok hülye ne szaporodjon tovább.
2013. máj. 31. 09:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát kocsmát, azt ne nyiss, nekünk is az van, szenvedős...nagyon szenvedős. Viszont olcsó kínai ruhaboltot keveset láttam bezárni. De én is azt mondom mint amit az egyik előttem szóló, add ki és akkor az plusz bevétel lesz, az állásod sem kell feladni.
2013. máj. 31. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Már 4-5-ör feltetted a kérdést! Igaz az is hogy mindig változtatod a kerettörténetet picit az állandó csak a Kecskemét belvárosa...

Többször kiveséztük nem értesz semmihez! Nincs tőkéd! Már te is elismerted 1er, hogy kamu a kérdésed! Ennek ellenére újra kiírod, hát ennyire nincs fantáziád? Vagy csak lusta vagy kitalálni egy új kamu kérdést?

2013. máj. 31. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem van ötletem, csak sokba kerülne meg szerintem Budapesten lenne jó megvalósítani.
2013. máj. 31. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!