Milyen vállalkozásba érdemes bele vágni? Várom az ötleteket
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 13:50
1/10 anonim válasza:
Alapkiindulásként azt érdemes kamatoztatni, amihez értesz.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát az a kereskedelem! amit szeretek is!
2013. máj. 22. 14:05
4/10 anonim válasza:
Ez hülye kérdés, akinek van jó ötlete, nem fogja veled itt ingyenesen közölni. Olyanba, amihez van tőkéd, tudásod, és megfelelő kapcsolatrendszered - sokan mondják, hogy kaja - ám egy kisbolt nyitó árukészlete is több millió forint nem beszélve az egyéb költségekről, és a Tescoval meg a CBA-val nehéz versenyezni.
6/10 anonim válasza:
Te hülye vagy ha azt hiszed hogy megosztom veled az ötletem és hagyom hogy lenyúljad és megvalósítsd.Ha ennyire vállalkozni akarsz,találd ki magadtól hogy mibe akarsz belefogni.
7/10 anonim válasza:
Nem unod még, hogy hetente 1-2 alkalommal felteszed ugyan azt a kérdést?
Már többször kibeszéltük nincs pénzed+tudásod+ötleted+üzlethelyiséged+még egy épkézláb gondolatod sem!
Ezek fényében látod értelmét újra és újra feltenni ezt a kérdést?
8/10 anonim válasza:
óóó nekem számtalan ötletem van, csak egyiket sem tudom megvalósítani, mert mindhez legalább 10millás befektetés kéne ha nem több és esélyem sincs...
9/10 anonim válasza:
Kedves kérdező neked semmilyen vállalkozásba nem érdemes bele vágnod!
10/10 anonim válasza:
Fejben levezettem néhány kérdést, illetve hogy te milyen válaszokat adnál rájuk:
Értesz valamihez? NEM!
Van befektethető pénzed? NINCS!
Van hitelfelvételi lehetőséged? BÁRLISTÁS VAGYOK!
Van üzlethelyiséged? NINCS!
Valamilyen ötleted esetleg? NINCS!
Ezek után van értelme, hogy hülyeségeket kérdez? IGEN, IGEN , PERSZE HMM NEM TUDOM! VAN? SZERINTETEK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!