Fornetti látványpékséget lehet büfékocsiból üzemeltetni?
Mozgo arusnak is engedelyre van szuksege ugy ahogy az elozo hozza szolo irta! Raadasul azzal is szamolnod kell hogy ha olyan helyen arulsz ahol ugyan akkor pekseg is van mondjuk siman el is tilthatnak addig amig azok nyitva vannak! Masik dolog duplan fizetsz a helyert, mert ha fizetos a parkolo egyszer ott legomboljak rolad a penzt illetve az onkormanyzat fele is fizetsz helypenzt ami dupla lehuzas!
Fornettire raterve pedig en meg nem talalkoztam olyan fornettis sutovel ami gazrol ment volna... Nah auto beepiteni egy kelesztet es sutot mert annelkul nem tudsz arulni eleg necces! Meg ugyebar van ezeknek fogyasztasa is... a legkedvezobb kontrukciok is megesznek orankant 3-4Kwot! Ami azert nem keves. Szoval ezzel kezd hogy utanna erdeklodsz hol es miben lehet ezt a legegyszerubben sutni!
Én még nem láttam mozgó fornettist, úgyhogy szerintem ilyen nem létezik.
Mozgó vegyes boltot már láttam, de az más tészta.
Nem mellesleg mozogó árusként hogy a francba sütnél folyamatosan friss árut?
Kemény vagy :) Láttál már 100millió Forintot egyben? Akkor az sem létezik mert Te nem láttál??!!
Amúgy gyros is van mozgó árus.... Csak az gázról megy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!