A bevételből mennyi volna az enyém?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kft.-ét inditani kb 15 alkalmazottal. A bevétel évi 20-30 millió. Ez mind az enyém volna vagy a kft pénze.2009. okt. 1. 18:40
1/6 anonim válasza:
Bevétel-rezsi-munkabérek-alapanyagok, segédanyagok díjai-egyéb költségek=adózás előtti eredmény.
Ebből társasági adót fizetsz és máris megvan a nyereséged.
Ezt utána kiveheted magadnak személyi jövedelem adó, járulékterhek levonása után.
2/6 anonim válasza:
Hát figy nem tom, de: 15 alkalmazott egy évi bére havi 100E-rel az 18 M. Vedd hozzá h meglopnak, különböző kiadásaid is lesznek bőven, rezsi meg stb.Fene tudja megéri-e?
3/6 anonim válasza:
a bevételből semmi nem tiéd. a nyereségből az osztalék a tulajdonosé - az adók levonása után.
de szerintem ne indíts kft.-t. mert tuti, hogy becsődölsz.
4/6 A kérdező kommentje:
már minden adó és alkalmazottak fizetése levonva
2009. okt. 2. 15:48
5/6 anonim válasza:
Igen! Szerintem se indíts Kft-t, mert biztosan be fogsz csődölni! Ennek nincs jövője, semmi esélyed. Inkább menj el kapálni órabérbe, az biztosabb! Valószínűleg az utóbbi két válaszoló is ezt teszi.
Vajon hány emberéletet tettek már tönkre?
6/6 anonim válasza:
szerintem csináld 1szer élsz majd lesz valami max ha nem fizetsz az embereknek levágják a fejed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!