Mi a véleményetek, lehet pénzt keresni a hálózatépítéssel? Ti belevágnátok egy ilyen jellegű munkába?
44-es! Szerinted miért nincs az emberek 95%-ának Maseratija?
Amúgy meg mi az, hogy csupán az értékesítés módja miatt nem érdekli a termék az embereket? Te milyen környezetben élsz? Mifelénk az van, hogy a barátaim szívesebben vásárolnak tőlem, mint egy idegentől. Neked nincsenek barátaid? Nincs ember, aki jobban megbízzon benned, mint egy idegenben? Vagy miért tapasztalod ezt az elutasítást az emberek részéről?
Ha az ismerőseidnek kínálod, nyilván tisztában vannak vele. Nem, de?
De nem értem mit problémázol ezen, ti magatok mondtátok, hogy az emberek 75%-t nem érdekli a termék. Vagy ti azt hittétek, hogy pusztán a termék hibája, hogy 4-ből 3 ember elutasítja? De édi... A fenét! Mikor engem felhívnak, már az első mondatból tudom mire megy ki a játék. Annyira butának tartod a saját vásárlóidat, hogy nem feltételezed róluk, hogy kapásból tudják a termék hátterét? Ez elég szomorú...
Miért érdekli őket? Valakik a termékbemutatókra is elmennek, és megveszik 200 ezerért a 10 ezer forintos terméket. Ezzel nem akarom összemosni a két dolgot, csak egy példa, hogy még egy ilyen módszerrel is rá lehet venni emberek a vásárlásra, pedig egy ép elméjű embernek nem nehéz kitalálni, hogy átverés. Olyan is van, aki érdeklődik az MLM terméke iránt (ez még nem a vásárló), de ez a megkérdezetteknek csupán a 25%-a, ezt ti magatokat mondtátok. Amelyik terméket én kiválasztom, hogy felrakjam a boltom polcára, azt a vásárlóim 90%-a nem csak kipróbálja, hanem utána rendszeresen vásárol is belőle. 90% kipróbálja, és közel 90% utána rendszeresen megveszi. Hol vagytok ti ettől?
Elmondtam, hogy azért nem vesz mindenki drága autót, mert nincs rá pénzük. Olyan is van, aki megengedhetne magának drágább autót, de más az értékrendje, és másra fordítja azt a pénz. Nem értem mit akarsz ebből kihozni? Az MLM termék annyira drága, hogy nem engedheti meg magának mindenki? Akkor viszont hogy jön össze az elmélettel, hogy a legkisebb ember is csinálhatja, ha egyszer ő maga meg sem tudja megfizetni az árusított terméket? :)
Kedves 64%-os. Egyrészt kikérem magamnak a hangnemet, bár az agressziódból arra következtetek, hogy kényes helyen sikerült beléd kötni.
Másrészt az én boltomban néhány márkás csokit leszámítva nem igen találsz kommersz, indokolatlanul drága termékeket. A 2 fajta tésztát, amit árusítok 20 km-en belül gyártják, olcsóbb, és jobb, mint az Amwayes, ez saját tapasztalat, de mások is mondták. Az üdítőt, és ásványvizet is helyben gyártják. A Fodorostya nevű cég szinte minden termékét árusítom, magyar, olcsó, jó minőségű, és nagyon viszik. Nagyon sok árum van a Metro saját márkás termékeiből, mert olcsók, és jók. Kifejezetten utazom azokra, amik ugyanott készülnek, mint a márkás, csak a Fine food, vagy az ARO felirat miatt nem kerülnek annyiba. De egyébként telibe ugyanaz. A nápolyit, a tésztámat, az üdítőket, a szörpöket, és persze a fő profilomat, amit eddig nem erőltettem, mert nem vág ide, a zöldség gyümölcsöt a vásárlók 90%-a veszi, és szereti. Sőt, talán nem is tudnék olyan vevőt mondani, aki a tésztámból nem vásárolna rendszeresen. A nápolyit talán nem veszi mindenki, de azt tudjuk be annak, hogy nem is szereti mindenki a nápolyit. Nálam csak gondosan, átgondoltan összeválogatott árukészletet találsz, ami mindig igazodik a vásárlók igényeihez. Ezt te nem tudod megcsinálni. Ez a másik nagy hátránya az MLM-nek. Én még a hónapon belül is tudok igazodni az emberek aktuális pénztárcájához, neked meg fix a választékod. Na már csak ezért sem mennék bele soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!