Mit gondoltok erről, ti belevágnátok?
Mondjuk én nem hoznám szóba a gyereket állásinterjún. Tőlem soha nem kérdezték, én nem mondtam, mégis kaptam állást.
Sőt, önéletrajzba a személyes adatokhoz is teljesen felesleges a településen (hogy tudják, milyen messze laksz) és a születési éven (nagyjából mennyi idős vagy) kívül mást megadni.
Szerintem nálatok az éjszakás műszak lenne megoldás. Hiszen ha éjszakásként tudnál járni dolgozni, akkor nappal szükség esetén Te vagy a gyerekkel vagy oviba van. Este meg az apukája is otthon van már.
Gyárakban van ilyen műszakra lehetőség és még annyira nehéz fizikai munkát sem kellene végezned.
Ami azt illeti én nehéz fizikai munkát is végzek, meg sok mást. Ráadásul nem is kevés pénzért. Én ráadásul szeretem is és a kollégáim is szeretik. -Ezért csinálom. Láttam pár nőt is dolgozni ilyen munkát és le a kalappal előttük, sőt jó pár több diplomás is dolgozott nálunk.
Amikor én elkezdtem vállalkozni, nekem is azt mondták, hogy nem azért taníttattak, hogy én ilyennel foglalkozzam.
Én szeretem - élvezem, igaz én szellemi munkát is csinálok. Hol ezt, hol azt, viszont nagyon fárasztó.
Az embernek nem sok ereje marad otthon ténykedni. Anyának lenni, meg háztartást vezetni pedig nem egyszerű dolog -Gondolom.
Szerintem ne csináld. Kényszerből nem jó ilyesmit csinálni. Nem sok energiát fog maradni a családodra ráadásul ők is ellenzik.
Én imádom a munkám, de tudom, néha hogy kerülök haza, milyen fáradtan, pedig én egy 110 kilós csupa izom pasi vagyok.
Ráadásul haza vágja a testedet a kezeidet. Gondod el, később munkakeresésnél milyen egy diplomás nő kérges kezekkel ?
Szóval minden tiszteletem a tiéd, ennek ellenére és talán éppen ezért, hallgass a családodra, főleg, hogy miattuk tennéd, de pont nekik nem jó.
Nincs lehetőség hogy takarítást vállalj valahol? Iskolába, orvosi rendelőbe, kórházba, magánházaknál?
Adj fel hirdetést, vannak ingyenes oldalak is.
Nem kell tudniuk hogy diplomás vagy.
Sok sikert a továbbiakhoz! Őszintén remélem megoldódik a helyzeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!