Mit gondoltok erről, ti belevágnátok?
Mit veszíthetsz ha belevágsz? Ha mégsem működne, túl fárasztó, vagy nem tetszik, bármikor abbahagyhatod (ha jól olvastam, van még tartalék, szóval nem fogtok éhenhalni, ha nem megy). Amíg viszont megy, hazaviszel egy kis pénzt, nő kicsit az önbecsülésed. Ha a férjednek, családodnak is elmondod, hogy nem végleges megoldásnak szánod, csak lehetőséget látsz benne, hogy átmenetileg javíts a helyzeteteken, és úgy érzed szeretnéd megpróbálni (már ha tényleg így érzed), akkor valószínűleg támogatni fognak.
Tavaly voltam hasonló helyzetben, mint te, bár gyerekünk nincs. Elvállaltam mezőgazdasági munkát három hónapra, és nekem nagyon jót tett. Rájöttem milyen szerencsés vagyok, hogy nekem nem kényszer itt dolgoznom, hogy tanulhattam, hogy lesz majd másik állásom, hogy a családom egészen jól áll anyagilag, hogy egészségesek vagyunk . Emellett azért jólesett pénzt hazavinni, és büszke voltam magamra, mert jóval többet bírtam fizikailag, mint gondoltam volna.
Ja, és persze állásinterjún sosem emlegettem ezt a tapasztalatot utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!