Mennyi védőitalt vagyok köteles adni az alkalmazottaimnak?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 16:23
1/6 anonim válasza:
Milyen munkakörben dolgoznak? Ugy tudom, fejenként napi màsfél liter, nyàron persze több!
2/6 anonim válasza:
Gondolom fizetést nem adsz túl sokat,ha kiírtad a kérdést.Legalább inni adj nekik. :))))
3/6 anonim válasza:
Nyáron, melegben négy liter sem árt meg... Ha jól tudom, legalább fél óránként 14-16 fokos ivóvíz a minimum. (Vagyis nem kötelező az ásványvíz.)
Ezen a két zöld számon érdeklődhetsz a pontos részletekről munkaidőben:
OMMF 06-80-204-292
ÁNTSZ 06-80-204-264
4/6 anonim válasza:
sya! nincs meghatározva mennyit kell adnod nekik de ha szeretnéd hogy egészségesek maradjanak akkor sokat adsz nekik igy sokat tudnak termelni meked! ez inkább a te érdeked mint az övék! amugy oránként van 10 perc szünet amikor biztositani kell a védöitalt annyit iszik amennyi jol esik neki! egy felnött embernek napi 2 literre van szüksége átlag! hömunkánál más a helyzet! ezu a része meg már törvény!
5/6 anonim válasza:
Napi 1,5l-3l ásványvíz,szénsav mentes,télen főzött tea is lehet.
6/6 anonim válasza:
Amennyi elég, ha 10-nél kevesebben vannak,sok múlhat ezen,és olcsón megúszod :-))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!