Ez segítene? (mlm)
Persze, megváltoztatná az életed..
ugyanmár, az MLM átverés. Keress rendes pénzkeresési módot.
Ez most ilyen Zepter féleség?
Nehogy belemenj, csak ha pénzes ismerőseid vannak, vagy nagyon sok pénzzel rendelkező nyugdíjasokat ismersz, különben az átlag magyar semmit nem vesz tőled.
Egyszer egy ilyen Tupperware termékbemutatóra hívtak, egy munkatársam házában volt. Főztek, meg minden, tök jó volt. Erre a végén közölték, hogy a vendéglátó csak akkor kapja meg a garantált ajándékát, ha minden résztvevő rendel legalább egy terméket. Persze húztam a szám, mert a legolcsóbb aprító is 6 ezer körül volt, ami nekem sok, de a munkatársam miatt megrendeltem, nehogy miattam ne kapja meg az ajándékát. Most ez milyen már?
10. válaszoló, kikérem magunknak ezt a jelzőt.
Az internet az egyetlen valóban szabad médium, akár innen is egy széles körű, és szabad közvélekedés alapján dönthetnek a kérdezők. Te is ugyan úgy kifejtheted az álláspontodat egy-egy témában, de ennek nem kéne hogy része legyen bárki hozzáértésének megkérdőjelezése. Pláne nem egy egész közösségé.
Most mondhatnék én is olyan kellemes és baráti szavakat, miszerint az ilyen viselkedés tipikusan az olyan meg amolyan emberekre jellemző stb. Csak ennél szeretnék jobb ember lenni.
egy könyv legyen az bármilyen önmagában nem segít, ha elolvasod lehet okosabb leszel, de nem leszel milliomos.
Akkor leszel gazdag ha úgy cselekszel és be is tartod azt amit a könyv ír, nem csak a fejedben jár a dolog hanem cselekszel is. ha ténylegesen a gyakorlatban kipróbálsz mindent akkor lesz valami látszatja !
Egyépként a könyv nekem pont megvan. jó könyv, de egy a sok közül már vagy 10 másikat is olvastam, egy idő után a tudatalatti tellik tellik, és várat magára addig míg a helyzet úgy nem adódik hogy kitör az emberből az ész és a lehetőség találkozik az emberrel.
a siker fügvénye:
- a tanulási képesség
- a gyakorlatiasság
- a háttér vagy kiindulópont
- a beszédkészség
- a genetikai, és élettani jellemzők (életkor, egészségi állapot, külső megjelenés, stb)
- viselkedéstan tanulmányozása
- beleszületett légkör.
és ami jó hír az összes jellemző javítható fejleszthető, de mind része a siker képletének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!