Kézműves szappannak melyik név lenne megfelelőbb?
"Márkanevet" keresek, az eddigi két versenyzőről várnék véleményt. Ha esetleg van jobb ötletetek, megköszönöm, ha megosztjátok.
1. Oh Boy! (a betűk típusával, elrendezésével is szeretnék machinálni)
2. Queen Soap
A csomagoláson lenne feltüntetve, valamint a szappanba nyomva szappanpecséttel. Természetesen a vállalkozás elindításánál is szükséges a (termék)név.
Akkor inkább olyan elnevezés kellene, ami a természettel köthető össze, vagy az összetevőkre utal. Sajnos gőzöm sincs, miből készül a szappan - talán valami zsiradékból?
Natura = természet, természetesség (lehet, hogy le van már védve, nem tudom)
Vita = élet
Kleopatra = utalás arra, hogy Kleopátra luxusban élt és kényeztette magát
Pearl = gyöngy
Aromatic = ha van valami különleges illata
Balm(y) = balzsam(os) angolul
Elixir
vagy egy szép női név.... esetleg virágnév...
Gyöngy
ennek olyan kellemes hangzása van (nemtom foglalt-e már)
Jelenleg itthon csinálom, de még sok kísérletezgetés is van. Barátok, ismerősök kapnak ajándékba, ez részemről egyfajta piackutatás is, cserébe őszinte véleményeket kérek tőlük, ezek alapján fejlesztem a recepteket.
A kísérleti nyúl én magam vagyok, mindegyiket magamon próbálom ki, illetve a férjemen (két eléggé eltérő bőrtípus), valamint a szüleimen. A minőség tekintetében egyelőre annyi a garancia, hogy megbíznak bennem, esetleg látják a lakásban az alapanyagokat, hogy valóban minőségiek.
Ennél a műfajnál a minőség szerintem alapkövetelmény, pont azért, mert verseny van. Amint a hivatalos rész is elindul (amikor már pénzt kérek érte), akkor a fent említett hatóságok bevizsgálják a bevezetni kívánt termékeket, valamint a készítés helyét is. Környezetvédelmi, higiéniás szempontokat néznek a helyszínen leginkább. Valamennyire hasonló, mint az ipari konyháknál a HACCP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!