Kézműves szappannak melyik név lenne megfelelőbb?
"Márkanevet" keresek, az eddigi két versenyzőről várnék véleményt. Ha esetleg van jobb ötletetek, megköszönöm, ha megosztjátok.
1. Oh Boy! (a betűk típusával, elrendezésével is szeretnék machinálni)
2. Queen Soap
A csomagoláson lenne feltüntetve, valamint a szappanba nyomva szappanpecséttel. Természetesen a vállalkozás elindításánál is szükséges a (termék)név.
Az első hímnemű, a második nőnemű. Most akkor hogy van ez?
AZ Oh Boy! női vagy férfi szappan? És a Queen? Ez nekem egy kicsit kaotikus így.
Akkor legyen már inkább az 1. változat kiegészítve: Oh Boy! és Oh Girl!
A 2. nem tetszik, olyan semmilyen.
"Elolvadok": Mutatja, hogy milyen jó a szappan, hogy a felhasználója elolvad, meg azt is mutatja, hogy a szappan elolvad.
A logó meg lehetne egy ilyen csöpögo szappan. Mint ha viasz lenne. :)
Az "oh boy" meglepetést kifejező angol kifejezés (na, szép mondat volt). A börtönös inkább az "oh shit" lenne :)
De köszönöm az eddigi ötleteket, illetve a továbbiakat is, elgondolkozom rajtuk.
Fontos szempont, hogy ne álljon sok karakterből a márkanév, mert a szappan felülete nem olyan nagy, hogy hosszabb szöveg olvashatóan ráférjen. Egyelőre magyar piacra szánom, később, ha jól megy, szóba jöhet külföld is.
Természetes anyagok felhasználásával készült szappanokról van szó, mintegy szembeállítva őket az ipari kozmetikumokkal, vegyszerekkel. Mondhatni, hogy a bio vonalon mozogna.
en nem mosnam magam Oh Boy! feliratu szappannal :)
pedig Londonban elek es tudom ezeket a kifejezeseket.
a Queen Soap megint eltulzott nekem...
pl. volt egy magyar borgyogyasz neki a termekeibe a neve volt belenyomva Erno Laszlo. egyszeruen nagyszeru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!