Ivartalanított kandúr macskának melyik ivartalanított nem a megfelelőbb választás?
Ha ivartalanított akkor nincs jelentősége, hozhatsz fiút is lányt is. Nekem volt 2 kandúrom is együtt, most van 1 kandúr, több nőstény, mind ivartalanított.
A saját tapasztalatomat tudom neked elmondani. Az i. kandúrom mellé hoztam egy lány cicát, tüzelt is egyszer, sajnos akkor még nem tudtam, hogy ivarérés előtt jobb a műtétet elvégeztetni. A fiú nagyon érdeklődött, a lány hisztériázott, de csak annyi volt köztük, hogy a fiú elkapta a lány nyakát, de végül semmit nem csinált vele. Ez a szokásuk ivartalanítás után is megmaradt, időnként visítva kergetőznek, elkapja a fiú, majd megmosdatja. A többi lány ivarérés előtt meg megműtve, velük nem csinál ilyet.
Ha ivarérés előtt megműtteted az új macskát akármilyen nemű, semmi gond nem lesz, nem zaklatja fel a mostani macskádat.
Köszönöm Nektek a válaszokat. :)
Sajna néha túl is agyalom a dolgokat. Remélem jó döntés lesz a társ cica és szimpik lesznek egymásnak, mert azt azért a tapasztalatokból észrevettem, hogy hiába úgy van a macska bemutatva, hogy magának való és elvan egyedül, csak kiegyensúlyozottabb egy fajtárssal.
Ha esetleg még vannak tapasztalatok szívesen olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!