Egy 15 éves Sziámi ivartalanított macsek milyen nemű kis cicát tudna elviselni?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves sziámi kicsit agresszív (a fajtájából eredően) cicám, születése után kb 6 hónappal ivartalanítottuk. Szeretnék hozni egy ugyan olyan fajtájú picike cicát. Milyen nemű cicussal jönne ki a legjobban ? azt szeretném ha jól ki jönnének egymással. Vannak tippjeitek hogy tudom őket össze szoktatni ?2013. jan. 24. 12:51
1/3 anonim válasza:
A neme teljesen mindegy, de a nőstények általában kevésbé dominánsak, verekedősek mint a kandúrok, bár gondolom az új is ivartalanítva lesz.
Amikor hazaviszed engedd meg az öreg kandúrodnak, hogy még a szállítóban megszagolja a kicsit. Hetekig is eltarthat mire összeszoknak, szóval ne aggódj, foglalkozz a megszokott módon az idős cicáddal.
Nekem két ivartalanított kandúrom szokott össze 2 nap alatt, nagyon szerették egymást.
2/3 anonim válasza:
ahány cica annyi szokás. nekem 1 éves volt a kislány cicám mikor kapott maga mellé egy fél éves sziámi kandúrt (ivartalanítva vannak már mindketten) de az én kislány macsekom képtelen lenne másik nőstényt elfogadni, ők jól megvannak. 2 hét alatt szokott hozzá a picihez, az első 2 napot megállás nélkül végig morogta és fújta aztán berekedt:) egyedül hagytuk őket és szép lassan megszokták egymást, de 3-4 hónap múlva lett csak újra a régi a leányzó. addig semmi dorombolás semmi kedvesség
3/3 anonim válasza:
A nőstény csak a nősényekkel jön ki jól. A kandúr akkor is ellenség neki, ha ivartalanok. Kandúr kölyköket is csak nagyon kicsinek tűrik meg. Fordított esetben a kandúr ki is nyiffanthatja a kismacskát. De 2 lánycica nagyon jól ki tud jönni egymással, akármekkora is a korkülonbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!