Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Gyros készítésénél, hogyan...

Gyros készítésénél, hogyan oldják meg az éttermek, ha záráskor még sok hús van a nyárson?

Figyelt kérdés
Lesütik az egészet, vagy leveszik visszahűtik és másnap újra felteszik? Elég kínos ez abban az esetben, ha mondjuk zárás előtt pár órával fogy el egy nyárs és újat kell feltenni. Hogy csinálják?
2013. márc. 4. 19:23
 1/2 anonim válasza:
Jobb, ha nem tudod. Jobb helyeken vagy lehűtik, vagy simán szobahőmérsékleten tárolják másnapig, rosszabb helyeken pedig jobb ha nem tudod.
2013. márc. 4. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem miért eszik valaki ott, mikor egész nap ott van a nyárson, folyamatosan melegen tartva, ami a baktériumok melegágya...
2013. márc. 5. 01:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!