Ti hozzákezdenétek egy olyan ület felépítéséhez, amihez 200ezer Ft indulás és napi 2-3 órai munkával 3 hónap alatt megtérül, utána pedig jövedelmez?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 05:40
11/36 anonim válasza:
A szélMaLoM építés duma különösen tetszett, használni fogom, ha nem probléma. :)
12/36 anonim válasza:
Ez is a ganodermás kávés, vagy ez a calivitás?
13/36 anonim válasza:
Áhh, ezek biztos Flavonoidos lekvárt árulnak. :D
14/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megtisztelő válaszokat.A maga nemében mindegyik tanulságos volt.Némelyik fedi a valóságot,ami a másikból viszont egy lekezelő arroganciát váltott ki.Minden további információ nélkül.
Nos,nem vagyunk egyformák.Privátban azt hiszem mindenkinek írtam.Nem volt válasz,ebből nem is kell messzemenő következtetéseket levonni.
Egy gondolattal köszönnék el.
"Adjon az Isten elég bátorságot,hogy megváltoztassam amit lehet.Elegendő erőt,hogy el tudjam viselni,amit nem lehet megváltoztatni.Adjon kellő bölcsességet,hogy e kettőt meg tudjam különböztetni."
2013. febr. 27. 14:04
15/36 anonim válasza:
Magyarázza már el valaki, hogy ez most mi akart lenni?
16/36 anonim válasza:
Ganodermás kávé, de nem a DNX. Vagy mire vagy kíváncsi?
17/36 anonim válasza:
Csak ennyi? Már azt hittem valami pszicho-teszt.
18/36 anonim válasza:
"Nos,nem vagyunk egyformák.Privátban azt hiszem mindenkinek írtam.Nem volt válasz"
Tehát ez is csak egy hazugsággal indul, mint az előkerült MLM nagy része.
19/36 anonim válasza:
Miért van egyeseknek itt több regisztrációjuk? Bocsánat, inkább kiírom új kérdésbe.
20/36 anonim válasza:
Bocsánat, elnéztem, csak idézted a kérdés kiíróját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!