1 millióból milyen üzletet nyissak szerintetek?
Igen, kb. ki is fedezi talán az árukészletet jó esetben... és el is fogyott :-)
Szerintem keress hozzá pályázati forrást, hátha találsz induláshoz valami támogatást, mert ez nem túl nagy összeg.
munkaügyis , ÚSZT-s és Támopos pályázat is van.
Talán webáruház, vagy egy használt ruha boltra,esetleg piacozásra elég lehet, de ha főállásban akarod csinálni, és hosszabb távra tervezel, ahhoz ez elég karcsú.
A másik része a dolognak, hogy inkább onnan kellene megközelíteni a kérdést, hogy mihez értesz, és ott a célpiacodon mi az ami hiányzik?
Mert pl. egy használt ruha bolt, vagy Fornetti franchise hiába jönne ki belőle, ha minden második bolt már az a környéken.
Nyiss egy webshopot! Szerencsés esetben ügyesen megoldod, hogy ne kelljen kommunális adót se fizetned utána.
Kötsz a postával egy szerződést, akik hetente hozzák-viszik a motyót, igen kedvezményes áron. Plusz körbejárod a környékbeli boltokat - kidobált csomagolóanyagokért. Kinézel a neten egy fizetős wsebbolt szolgáltatót, megveszel nála egy évet, valamint intézed a hivatalos ügyeket, miegymás. A kezdő készletet hitelre veszed, vagy gyorsan berendeled és kis csúszással postázod ki. Utána kipörgi az gyorsan magát. Egymilla kb. erre futja...
Én a helyedben egy gyógyszertárat nyitnék, vagy egy nem működőt vennék.
A mi falunkban is épp bezárt a patika és 250 000Ft-ért eladó a placc még kb ugyan ennyiért már be is lehet indítani az üzletet. A 21. század legnagyobb üzlete a gyógyszerpiac. Ha nekem lenne egy millióm, tuti ilyenbe fektetném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!