Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 1 millióból milyen üzletet...

Hermion kérdése:

1 millióból milyen üzletet nyissak szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nemzeti dohany trafikot! Most van valamikor februarban a jelentkezesi hatarido.
2013. febr. 1. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Igen, kb. ki is fedezi talán az árukészletet jó esetben... és el is fogyott :-)

Szerintem keress hozzá pályázati forrást, hátha találsz induláshoz valami támogatást, mert ez nem túl nagy összeg.

munkaügyis , ÚSZT-s és Támopos pályázat is van.

Talán webáruház, vagy egy használt ruha boltra,esetleg piacozásra elég lehet, de ha főállásban akarod csinálni, és hosszabb távra tervezel, ahhoz ez elég karcsú.

2013. febr. 1. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

A másik része a dolognak, hogy inkább onnan kellene megközelíteni a kérdést, hogy mihez értesz, és ott a célpiacodon mi az ami hiányzik?

Mert pl. egy használt ruha bolt, vagy Fornetti franchise hiába jönne ki belőle, ha minden második bolt már az a környéken.

2013. febr. 1. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Piros lámpát vegyél és még marad pénzed is.
2013. febr. 3. 07:42
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Nyiss egy webshopot! Szerencsés esetben ügyesen megoldod, hogy ne kelljen kommunális adót se fizetned utána.

Kötsz a postával egy szerződést, akik hetente hozzák-viszik a motyót, igen kedvezményes áron. Plusz körbejárod a környékbeli boltokat - kidobált csomagolóanyagokért. Kinézel a neten egy fizetős wsebbolt szolgáltatót, megveszel nála egy évet, valamint intézed a hivatalos ügyeket, miegymás. A kezdő készletet hitelre veszed, vagy gyorsan berendeled és kis csúszással postázod ki. Utána kipörgi az gyorsan magát. Egymilla kb. erre futja...

2013. febr. 3. 09:58
 6/8 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat,ötleteket a gúnyolódásokat már kevésbé!
2013. febr. 3. 13:59
 7/8 anonim válasza:

Én a helyedben egy gyógyszertárat nyitnék, vagy egy nem működőt vennék.

A mi falunkban is épp bezárt a patika és 250 000Ft-ért eladó a placc még kb ugyan ennyiért már be is lehet indítani az üzletet. A 21. század legnagyobb üzlete a gyógyszerpiac. Ha nekem lenne egy millióm, tuti ilyenbe fektetném!

2013. febr. 3. 18:58
 8/8 FGergelyM válasza:
Szerintem valamilyen online vállalkozást, ahhoz sokkal kevesebb tőkére van szükség (virtuális árukészlet, stb...)
2013. febr. 13. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!