2,5 millióbol milyen vállalkozásra kezdhetnék bele?
15 éves vagyok, 18 éves koromban már kivehetem a pénzt a bankból, az lenne a kérdésem, hogy ennyi pénzből mibe érdemes belefogni, egyszerűen nincs ötletem.
Esetleg lehetséges hogy ebből éljek meg egész életem során?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Fornetti
Lottózó
Használt ruha üzlet
Újságos
Ahogy a 2-s is írta, ráérsz még ezen gondolkodni. Addig is fektess be kb 4 ezer forintot ebbe a könyvbe:
ez megsegíti a gondolkodást.
Inkább menj el egy pénzügyi tanácsadó céghez, ahol kaphatsz értelmes ötleteket. Legalábbis jobbakat, mint itt kapnál.
Pl. Brókernet, vagy hasonlók.
2,5 millát inkább befektetned kellene majd, mert ez jó alap arra, hogy tíz év múlva már 10 milliót érjen mondjuk.
Sziasztok,
az előttem válaszolóval egyet értek, de 10 év alatt abból a pénzből lehet az általad írt 10 millió is, de lehet, hogy buktad az egészet.
Kettővel ezelőtti: Én kb 6milliós tőkét fektettem be a brókernetnél, 4 év alatt kb 2 milliós buktával szálltam ki belőle.
Kérdező, saját képzésedbe fektess (és abba a könyvbe, amit javasoltam). A tanácsadókat egyelőre felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!