Kevés a pénzem ezért csak segíteni tudok. De ha sok lenne hogyan invesztáljak?
Akinek sok pénze van az általában ismert személy. Így sokan megkeresik ajánlatokkal, lehetőségekkel.
Az idézet igaz, az én olvasatomban azt jelenti, hogy ha nincs ötleted, akkor el vagy veszve. Olyasmi mint a "céltalan hajósnak nem kedvez a szél"
"Az idézet igaz, az én olvasatomban azt jelenti, hogy ha nincs ötleted, akkor el vagy veszve. Olyasmi mint a "céltalan hajósnak nem kedvez a szél"
Köszsi, ennek nagyon megörültem. Ha pénzem van és invesztálni szeretném amkkor nem adom egy hajósnak amely céltalanul megy a vizen.
Ma egy új jelenség mutatkozik itt nyugaton ugyanis a gazdag filantrópusok adakozása. Ök sem a céltalan hajósokat keresik.
"Ne haragudj, de egy mukkot sem értek a kérdésedből..."
Ha kevés a pénzed abból csak adakozhatsz normálisan.
De ha már sok a pénzed akkor invesztálni akarod hogy sokakat tudjál segíteni.
Nagyon érdekes hogy a magyarok(?) érthetettlenül állnak a kérdés elött. A rokonaimnál is tapasztalmtam ezt. Azt hogy pénzhiánnyal küzködnek arról sokat lehet hallani. Ha van pénzem akkor adjam oda számukra a világos megoldás. Nagyon hamar elköltik. És volna több pénzem is de nem elköltésre - ezért nem kapnak pénzt.
A magyarok valahogy nem értik hogy a pénzt invesztálni is szokás pl ha valaki tanulni szeretne valamit stb. Volna pénzem pl ösztöndíjara de senki sem akar tanulni.
"Mi nem egy nyelvet beszélünk."
Az lehet hogy nem világos amit kérdeztem pedig kiéleztem a dolgot és rávilágítottam arra hogy ha segiteni akarsz (azaz invesztálni) akkor azt nem lehet egy álló testbe tenni. Ezt megkéne tanítattni a magyarokkal. Mert nem a pénz kevés hanem az hogy nincs mibe invesztálni. Ha csak elkölteni tudják a pénzt akkor kevés lesz belöle - de nem azért mert kevés a pémnz. - No, de hagyjuk ezt!
Hozz letre egy alapitvanyt, ha mindenkepp tamogatni szeretnel valaki(ke)t!
Meg az is lehet, hogy talalsz hozza tarsat is.
"Az idézet igaz, az én olvasatomban azt jelenti, hogy ha nincs ötleted, akkor el vagy veszve. Olyasmi mint a "céltalan hajósnak nem kedvez a szél"
Igen, de miért nem tanítják az iskolában hogy...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!