Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudnám beindítani az...

Hogyan tudnám beindítani az üzletem?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok és arra gondoltam hogy kiegészítem a diákmelós keresetem. Az az ötletem támadt, hogy egy közösségi oldalon fogok cipőket árulni amiket külföldről szerzek be!

Az árak az itthoniakhoz képest jóval olcsóbbak és néhány száz forint hasznot tennék rá!(max 500-ra gondoltam)

Hogyan kellene beindítani?

Az oldal profilja készen van, cipőkről töltöttem fel képeket és elkezdtem ismerősöket is vadászni!

Hogyan tovább?

Mire figyelnek fel az emberek?

Előre is köszi a segítséget!

2012. dec. 17. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy túl jó ötlet amit kitaláltál.Az 500 Ft haszon meg nagyon kevés.Biztos,hogy rendesen utánaszámoltál?
2012. dec. 17. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindig csodáltam (talán nem is ez a leghelyesebb kifejezés) azokat, akik netről vásárolnak cipőt. A cipő tipikusan olyan áru, amit értelmes ember próba nélkül nem vesz meg. Szerintem gondold át még egyszer.
2012. dec. 17. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Főleg azt gondold át, hogy nemsokára csenget nálad a NAV!
2012. dec. 18. 10:24
 4/5 Mycurka válasza:
Szia! Ehhez tényleg kellene valami hivatalos formát mögé rakni, mert tényleg megtalálhat az adóhatóság! Ez egy nagyon veszélyes dolog (bár sokan csinálják), de akár adócsalásért és sikkasztásért börtön is járhat!!! Keress fel egy könyvelőt! (és egy ügyvédet)
2012. dec. 18. 18:45
 5/5 anonim válasza:
közösségi oldalon?én egyből törlöm a hirdető ismerőseim.
2012. dec. 18. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!