Egy vállalkozás indításán gondolkozom. Magyarországon mit lenne értelme beindítani, amiben van pénz? Tippek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 19:43
1/18 anonim válasza:
Ha olyanhoz értesz, amihez a többség nem, olyan területen laksz, ahol annak van piaca, ha van pár millád a megvalósításhoz és van bátorságod feltenni a bizonytalanra, akkor hajrá! Remélem segítettem.
2/18 anonim válasza:
Én webshopot indítanék (szoktam is webshopokat csinálni maszekban). Folyamatosan növekszik a piacuk, még a válság kellős közepén is.
Ha jól csinálod, akkor szép jövedelemre tehetsz szert, napi néhány óra otthoni számítógépezéssel, csomagolással.
Van munka vele, de szerintem jobban megéri, mint ha igazi boltot nyitnál (üzlet bérlése, rezsi, alkalmazottak fizetése, stb.).
3/18 Flector 67 válasza:
Miért hiszi mindenki, hogy alapít egy vállalkozást és már dől is a lóvé?:)
4/18 anonim válasza:
Bármit! Magyarország a lehetőségek szabad országa! ;-)
5/18 anonim válasza:
drog, lányok futtatása, védelmipénzek, stb.
6/18 anonim válasza:
Ahhoz kismiska , szerintem, velem együtt!
7/18 LeGrady válasza:
Megújuló energiák, dombházak építése - bármi, amit otthoni körülmények között használhatnak az emberek egy kis spórolásra.
Alaptőke nélkül azért nagyon nehéz....
8/18 Ginseng Titusz válasza:
Értesz egyáltalán valamihez?
9/18 anonim válasza:
Én a VÁLSÁG IDEJÉN olyan vállalkozást indítanék be(amiben én segíteni tudok neked), amely a HÁZTARTÁSOKBAN ENERGIA(elektromos, gázüzemű kazán fűtésnél) - ÜZEMANYAG(benzin)MEGTAKARÍTÁSSAL foglalkozik (ez a megtakarítás min. 30%-os!)Egyben környezetvédő tevékenység is. Ha érdekel írjál!
10/18 Machinev válasza:
Kocsma...Abból bármennyi megél egymás mellett sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!