Szerintetek most (2012) milyen vállalkozást éri meg csinálni vagy minek tanuljak? A mezőgazdaság és az állattenyésztés nagyon érdekel! Most nehéz beindítani egy ilyen céget?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 21:36
1/7 anonim válasza:
Mint befektető, csak annyit tudok mondani, hogy az ilyen válságos időszakokban lehet a legjobb áron részesedéseket vásárolni egyébként kiváló vállalatokban.
Saját vállalkozást nem mernék indítani.
Ha értenék a mezőgazdasághoz és állattenyésztéshez, akkor arra törekednék, hogy az ebből befolyó haszonból minél nagyobb részt visszafordíthassak további földvásárlásokra. De ha nincs kezdőtőke, akkor azt másmilyen munkából kell összespórolni.
2/7 anonim válasza:
Mezőgazdaságban mindig van pénz. Ha másból nem, akkor a támogatások elcsalásából lehet komoly pénzeket szerezni. Szóval mindenképpen megéri beszállni.
3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: te milyen befektetésekben vagy jártas??
Második te benne vagy a mezőgazdaságban??
2012. nov. 15. 22:06
4/7 anonim válasza:
1# vagyok, részvénybefektetésekben.
5/7 anonim válasza:
1# vagyok még mindig: ez viszont véletlenül sem jelenti azt, hogy más is foglalkozzon ilyesmivel...
6/7 anonim válasza:
Érdekelt vagyok a mezőgazdaságban is.
7/7 anonim válasza:
Tehát a következő dolgok hiányoznak:
szaktudás
kezdőtöke
gépek
föld
értelem
Szerintem ha ezen dolgoknak a hiánya téged nem zavar, akkor mindenképpen vágj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!