Hogyan kell üzleti tervet csinálni?
Azt a feladatott kaptam (iskolában) hogy csináljak egy üzleti tervet! Röviden:egy éttermet kell nyitnom (Bt-ét), én vagyok a beltag. Aminek kell benne lennie: piackutatás, bevezető, vállalkozás általános bemutatása, kulcs emberei. (vagy ameddig jutok)
Sokat segítene egy minta ami alapján megt udnám csinálni de nem találtam.
Iskolában? ilyen feladat? jujj
Erre nincs kifejezett minta, ez minden esetben egyedi. Ezek szerint először is ki kell találnod a céget, hogy mi hogy legyen. Aztán valami feltételezzük, hogy ennyi meg ennyi már van típusú dologból kellene kiindulni. És hozzűfüzni a tervadatokat.
Nekünk is volt ilyen feladat, de mi először tanultunk róla, hogy miként kell csinálni. A net egyébként tele van ilyennel, de nem ajánlom, hogy csak kinyomtasd és beadd, mert a mi tanárunk már ismerte az összes netes változatot. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ha letöltesz 3-4-et akkor megnézed hogyan épül fel és ötletet meríthetsz belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!