Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha a boltom neve az lesz hogy...

Ha a boltom neve az lesz hogy "Gyere be"Az jó ötlet?

Figyelt kérdés

Egyébként még alá lenne irva, hogy póló bolt, egyedi vicces feliratos pólók.

Vagy még ötleteket irhattok!Ha van.köszke

2009. aug. 22. 16:05
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a jókívánságokat,és a segítő szándékot!

Szerintem eddig mégis csak az én ötletem volt a legjobb.

Kár volt ide írnom, a rosszmájú barmok és az okosok persze mindig metalálnak....

2009. aug. 22. 16:58
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

ne sajnáltasd magad.azt vártad h.körülrajongjanak?csak segíteni akartak.

ha neked nem fontos h.mások mit gondolnak akkor egy vevőd se lesz....ez az üzlet.alkalmazkodni kell.

amúgy ne add fel,még írhatnak mások is.

2009. aug. 22. 17:00
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
nos igaza van az előttem szólónak. Te vagy az eladó, akinek alkalmazkodni kell a vásárlóhoz, mert ő adja a pénzt, belőle élsz. És azok akik ide írnak, mind mind vásárlók, szóval nem kell lehurrogni a válaszaikat (még az is megeshet, hogy a te boltodba is eljutnak). Szerintem volt itt pár jó tanács és ötlet, ne legyél önfejű.
2009. aug. 22. 17:07
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
A "Gyere be" inkább egy kocsmaajtó fölé való, ne haragudj a véleményemért. A reklám szakma a kisujjamban van, de a te ötleted halott, mint a Mohikán!
2009. aug. 22. 17:11
 15/40 A kérdező kommentje:
Jó,mielőtt még én lennék a szemét, ti nem olvastátok azt amiért írtam az előzőt, mert azóta már kitörölte.
2009. aug. 22. 17:15
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Te meg nagyon faragatlan vagy. Ha már őket baromnak meg miegyébnek nevezted... Véleményt kértél és ők mondtak. Nyugodtan nevezd a boltodat annak, aminek akarod,ha ilyen modorod van úgysem a név miatt nem lesz nagy vevőköröd,azt most megmondom. Különben meg igazuk van.
2009. aug. 22. 17:16
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

ha már ruha bolt

én egy nagy táblára rajzolnám tarzant amint egy levéllel eltakarja a gyikját és fut a boltod felé.majd az lenne rá írva te is így jártál?gyere be !

2009. aug. 22. 17:19
 18/40 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó!Tetszik!Pusszantlak!!!!
2009. aug. 22. 17:21
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

az utolsóé tényleg nem rossz ötlet a bolt előtti figyelemfelkeltésre,de a névre nem megoldás.sajna most semmi nem jut eszembe.de gondolkozom...

amúgy a tiéd lesz a bolt?a nevedet valahogy nem lehetne belerakni?

2009. aug. 22. 17:35
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

17-.35 vagyok

nem tudom ez segít-e, de hátha ezekből ihletet merítesz.

[link]

[link]

2009. aug. 22. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!