Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha a boltom neve az lesz hogy...

Ha a boltom neve az lesz hogy "Gyere be"Az jó ötlet?

Figyelt kérdés

Egyébként még alá lenne irva, hogy póló bolt, egyedi vicces feliratos pólók.

Vagy még ötleteket irhattok!Ha van.köszke

2009. aug. 22. 16:05
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%

szerintem elég snassz.bocsi.szóval semmi szójáték,vagy rím...ráadásul a névből ki se derül h.milyen bolt..hiába van aláírva.ha pl.valakinek megemlíted, nem árt ha sejti mit takar,nekem nem tetszik.uncsi

ne haragudj.

2009. aug. 22. 16:09
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
A "Toppanj be" szerintem ötletesebb lenne, de egyik sem talál igazán egy polós üzlet nevének. Inkább söröző vagy fagyizó jut eszembe a Gyere be-ről.
2009. aug. 22. 16:10
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Jah..nem tul eredeti. En meg raadasul mar csak azert se mennek be ..:-)
2009. aug. 22. 16:11
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

esetleg "Marco Póló(ezzel utalsz a profilodra)boltja"

//Marco Póló Shop//

vagy valami ilyesmire gondoltam.ez se nagy szám,de legalább közelít a kreatívhoz...hátha lesznek még jó ötletek...

1.voltam

2009. aug. 22. 16:11
 5/40 A kérdező kommentje:

Mert, ha az lenne a név, hogy tünde butik az nem uncsi?

Szerintem a boltok nevének 99%-ából nem derül ki h mit árulnak,csak ha hires a márka. Általában az álatta levő irásból derül ki, meg persze a kirakatból is látszik.

2009. aug. 22. 16:18
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

de ez akkor is unalmas,főleg h.mivel a te boltodnak a kreativitásról kéne h.szóljon.

egy virágboltnál a tulaj neve+virág szó épp elég.nem kell semmi extra.de a vicces,egyedi pólóknál azért nem árt,ha van benne valami plusz.

2009. aug. 22. 16:20
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

#kreativitásról kéne szólnia--> ezt akartam írni,csak nyelvtanilag belegabalyodtam.bocsi.)

előző voltam

2009. aug. 22. 16:21
 8/40 A kérdező kommentje:

ja, és még polonyomtatás is lesz

köszönöm az eddigi ötleteket!

2009. aug. 22. 16:22
 9/40 anonim ***** válasza:
36%

"Nyomás be(nn)!"

Nem tudom! Te leszel a tulajdonos, nem akarok beszólni, de ha már egy jó, ötletes, találó név kiötlése is gondot okoz, akkor nyiss inkább egy sörözőt! De csak egy apróbbat abból is!

2009. aug. 22. 16:36
 10/40 anonim ***** válasza:
71%
Bolondos Bazár. Akkor aztán forgalmazhatsz mindenféle kis mókás dolgot, a műhányadéktól kezedve a pisilő Cupidóig.
2009. aug. 22. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!