Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen kiadásokra lehet...

Milyen kiadásokra lehet számítani egy szórakozóhelynél?

Figyelt kérdés

-A hely bérlése megvan kb. 25 ezer/hó

-Az alkoholt bolti áron kell beszerezni, vagy a beszállítóktól olcsóbban kapnám meg?

-Egy bárpult 80 ezer körül

-A különböző engedélyek mennyiben lennének?

-Egy csocsó kb. 60 ezer

-Kihagytam vmit?

Ez így összesen, indulóként mennyit kellene összeszereznem?

2012. dec. 4. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Indulóként szűken 2 milla!
2012. dec. 4. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
25 ezerért csak egy fáskamrát kapsz.
2012. dec. 4. 22:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem van egy ismerősöm, aki már előtte más okokból bérelte az általam kinézett helyet azt mondta, hogy 25-ért bérlik havonta.
2012. dec. 4. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja. Négyzetméterenként.
2012. dec. 4. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is kb. 2 milla amúgy
2012. dec. 4. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom 25 ezerért kapsz-e mást a már említett fáskamrán kívül, de nem hiszem.

Egy kis zúg kocsma bérleti díja 40-50 ezer forint havonta. Plusz a rezsi.

A piát valamivel olcsóbban kapnád, de ebbe most nem mennék bele. A beszállítókkal/nagykerekkel való alkudozás megérne egy könyvet.

Csocsót meg minek venni? Sose hozza vissza az árát már neked. Havi pár ezer forint lesz benne. Keress meg egy játékgépüzemeltetőt és mond neki, hogy hozzon egyet ha annyira akarsz. Aztán a bevételt belőle meg felezitek.

Kihagytál-e valamit? Csak ezer más dolgot. Kezdve akár berendezéstől. Mert egy 80 ezres bárpult nem meríti ki a berendezés fogalmát.

Nagyon komolytalannak tűnik nekem ez az egész:)

2012. dec. 4. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:

pult, hűtő, pénztárgép, wc, asztalok, székek, poharak, sörcsap, engedélyek, egyezkedni a lakókkal, hogy engedjék a helyet üzemelni

Hirtelen nekem ennyi jutott még az eszembe.

2012. dec. 5. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!