Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A hóból lehet valami pénzt...

A hóból lehet valami pénzt csinálni (a többi lent)?

Figyelt kérdés

Menyibe kerül most 1 nézetméter hó? vagy lehet egy hókupacból valami pénzt csinálni? én már gondoltam hó erőműre és hó árúsitásra->ez azt jelentené hogy hóval kereskednénk,vagy interneten kéne árulni a havat? ti menyiért venétek most meg 1 kg havat?

vagy mire lehet még felhasználni pénz szerzés céljából a havat?

2012. dec. 4. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hogy postáznád?

Főleg magyar postán ahol 2-3 nap egy ajánlott levél is. 1Kg hó vásárol mire megkapja kap 1L vizet?

2012. dec. 5. 00:25
 12/19 A kérdező kommentje:
szálitás közben hűteni kell
2012. dec. 5. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Árulj hógolyókat:D
2012. dec. 5. 18:11
 14/19 A kérdező kommentje:
ti menyiért vennétek pl 1kg havat?
2012. dec. 7. 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerinted a hó olyan hú, de különleges anyag? Hát nem! Víz! Eső! Láttál már valakit esővizet árulni? Elárulom neked a kettőnek pont ugyanaz az anyaga.

Amúgy teljesen felesleges erről vitatkozni. Mert vagy szórakozol vagy tényleg annyira ostoba vagy, hogy képtelen van ezt megérteni.

2012. dec. 7. 22:00
 16/19 anonim válasza:

Hát, a hóból mondjuk akkor tudnál pénzt csinálni, ha eltennéd, megvárnád, amíg felolvad és palackoznád aztán úgy adnád el. Mondjuk mint ásványvíz. De a boltban láttam már "Jégvíz" nevű dolgot is. A tied lehetne "Hóvíz". Egy liter mondjuk 100-150 Ft körül.

Én nem vennék egy kg havat most, mert terem nálunk is; az udvarban lévővel sem tudok már mit kezdeni, de ha beindítod a bizniszt, felvásárolhatod az enyémet is jutányos áron.

2012. dec. 8. 22:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Szidjátok itt ezt az embert, de nem butaság amit csinál. Télen elteszed mélyfagyasztóba (nitrogénezettbe, amiben az izotópokat szoktuk tárolni szaállítás során) nyáron meg csinász egy jó facebook kampányt + weboldalat és a legmelegebb napon valahol csinálsz egy fedett helyen hógolyózást. 40 fokban 3-5000 Ft-ot iztos fizetnék hogy beengedj. + hogy csinálhassak fényképet :D
2012. dec. 12. 11:11
 18/19 anonim ***** válasza:

#17es utolsó vagyok:

A legfontosabbat elfelejtettem:

Ha weboldal kell, programozoó vagyok. :D

2012. dec. 12. 11:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát ahhoz nemcsak hó, hanem egy komplett hűtőház is kéne helyszínnek, mert ha csak simán kiborítasz egy teremben egy rakat havat, mikor kint 35 fok van, akkor az elég gyorsan elkezd átalakulni latyakká... :P
2012. dec. 12. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!