Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A hóból lehet valami pénzt...

A hóból lehet valami pénzt csinálni (a többi lent)?

Figyelt kérdés

Menyibe kerül most 1 nézetméter hó? vagy lehet egy hókupacból valami pénzt csinálni? én már gondoltam hó erőműre és hó árúsitásra->ez azt jelentené hogy hóval kereskednénk,vagy interneten kéne árulni a havat? ti menyiért venétek most meg 1 kg havat?

vagy mire lehet még felhasználni pénz szerzés céljából a havat?

2012. dec. 4. 17:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Remélem ezt nem gondolod komolyan max hó lapátolásból tudsz pénzt csinálni.
2012. dec. 4. 17:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Arról hallottál-e már, hogy a hó elolvad?
2012. dec. 4. 17:32
 3/19 anonim ***** válasza:
Keress egy szaharai sípályát, oda el tudsz adni csomó havat.
2012. dec. 4. 17:40
 4/19 anonim ***** válasza:
Hólapátolással lehet pénzt keresni. Igaz nem sokat és kemény meló, de ha kell a pénz hát kell a pénz.
2012. dec. 4. 17:55
 5/19 Shai-Hulud ***** válasza:

Hát sajnos a hóerőmű építése igen sokba kerül, és hókozpontot is hiába nyitsz, mert a távhószolgáltatásra sincs nagy igény.

Leginkább az anyagok Braun-féle hómozgását tudnád kihasználni, ezzel akár lavinát is létre lehet hozni. Arra pedig igen nagy kereslet van, ha van elektronikával foglalkozó ismerősöd, ő tanúsíthatja, hogy a lavina-effektus egy igen elismert dolog az ő köreikben.

Errefelé kellene tapogatóznod, míg oda nem fagysz!

2012. dec. 4. 18:33
 6/19 A kérdező kommentje:
gondoltam arra hogy neten árulom a most le esett havat 1kg hóért ti menyit adnátok?+szállitási dijal?
2012. dec. 4. 19:17
 7/19 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Ezt majd inkább hónap megbeszéljük. Nem akarok hóbelebalázs módon válaszolni.
2012. dec. 4. 19:45
 8/19 anonim ***** válasza:

Én láttam már ilyen mozgóboltot, szekérről nyomják.

Ott ült elöl egy kalapos-bajszos cigány, és mindig azt üvöltözte, hogy "hóóóóó!"

Meg néha azt, hogy "gyíííí!", hát biztos ad mellé gyíkot is, vagy nemtudom.

2012. dec. 4. 20:50
 9/19 anonim ***** válasza:
Van olyan aki a hóból gazdagodott meg: ő találta fel a hószóró gépet :)
2012. dec. 4. 22:02
 10/19 anonim ***** válasza:

Létezik olyan, hogy hóágyú és olyan, hogy hógép. Vízből csinálnak havat, ha esetleg magas lenne a dolog.

Így azon keveseknek akiknek hóra van szükségük megcsinálják maguknak. Nem vesznek:)))

2012. dec. 4. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!