Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek megéri pénzt...

Szerintetek megéri pénzt áldozni erre? (lent)

Figyelt kérdés
Itt a városban van egy teljesen felszerelt gumiszervíz ami már 2-3 éve nem működik,pedig igen nagy forgalma volt mert nem volt más ilyen szervíz ami nem csak autókat hanem teherautókat is tudott fogadni,ráadásul pont a főút mellett van.Szerintetek megérné kibérelni a műhelyt? Kb. milyen költségekkel jár egy ilyen vállalkozás beindítása és fenntartása?

2012. dec. 2. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha valaki már csődbe ment egyszer ott akkor nem valószínű...
2012. dec. 2. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen költségekkel jár? Sokkal! A bérleti díj megegyezés kérdése, de mi van a gépekkel, berendezésekkel, áru készlettel? Hiába van főúton, reklámozni kell - a jó bornak is kell cégér - vállalkozás alapítás sem ingyenes, könyvelő sem, és ha még jó bevételed is lesz, ami kétséges ugye, annak csak kb. a fele a tiéd, mert a többit elviszi állambácsi. Ja és a rezsi! Víz, villany, télen fűtés!

Válság van, mindenki meghúzza a derékszíját. Nem véletlenül szűnnek meg sorra a vállalkozások! Ne hallgass az érzelmeidre! Szigorúan, racionálisan dönts és nagyon gondold meg! Ha belevágsz, én sok sikert kívánok hozzá.

Azért megtudhatnád valahogy, hogy az üzlet, miért zárt be? Az is adhat némi támpontot.

Szakmában gondolkozol? Mert ha nem,és egyszerűbb megoldás érdekel, esetleg tudok neked segíteni. Ebben az esetben írj privátba.

2012. dec. 3. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocs hogy ilyen későn írok.

Amennyire én tudom,nem azért zárt be mert nem ment, hanem azért mert a bérlő és a tulaj valamin összebalhézott.Mint mondtam gépekre nem kéne költeni mert teljesen fel van szerelve,egyedül az árukészletet kéne beszerezni.

2013. jan. 6. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:

LoL! A második válaszoló a már rég bebukott Talkfusiont hirdeti.

[link]

Nem mintha bárkinek újat mondanék...

2013. jan. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!