Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek egy kis lottózó...

Szerintetek egy kis lottózó vagy esetleg egy kis 500 ft-os bolt élet képes ötlet e vidéken egy kis faluban?

Figyelt kérdés
Üdv!! Agrár Közgazdasági És Áruforgalmazó Technikusi végzettségem van. Egy kis vidéki 600 fős településen élek és szeretnék egy vállalkozást inditani. Szerintetek érdemes belefogni vidéken? Nektek vannak hasonló ötleteitek? Hogyan érdemes belevágni?
2012. nov. 22. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Boltot érdemes lehet nyitni, 600 ember egy lottózót (ha nincs más a profilban) nem tartana el szvsz - hacsak nem szerencsejáték-függő a fél falu.

Én egy 1400 fős településen élek, 4 bolt próbál megélni - akinek a legjobban megy, ott van kínálat (ezért is mennek hozzá az emberek), relatíve sokáig nyitva van (talán 18:30 hétköznapokon, így aki 5-kor akar egy kiló lisztet nem megy a közeli városba) és csinál mást is, pl. fénymásolás, lottófeladás, mobilfeltöltés.

Ez kell hogy megérje. Egyébként Reálos tábla van kifüggesztve, gondolom valami módon tagja annak a láncnak - de az tulajnak a környékbeli településeken van még 3 boltocskája, mindegyik lakóház volt valamikor, azokból alakította át.

2012. nov. 22. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egy 30ezres városban élek, itt nálunk 6 lottózó van. 2 csak lottózó és 4 olyan ahol van más is újság, kocsma, cigi, mindenféle ilyen xirxar.

Számold ki! 5000 emerre jut egy lottózó.

2012. nov. 22. 14:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát elismerem a lottózó nem a legéletképesebb ötlet, én is csak játszottam a gondolattal....
2012. nov. 23. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:
De ha nyitsz valami üzletet, oda berakhatsz egy ilyen terminált. Kiegészítésként jó lehet (de csak lottózóra alapozni nem éri meg). Nem kell semmi hozzá, csak egy szerződés a szerencsejáték rtvel és valami tanfolyam a gépről.
2012. nov. 23. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!