Van egy csomó ötletem, de hogyan kell szabadalmaztatni? és hogyan vigyem piacra? Szabványokat honnét tudnék letölteni informálódni, hogy gyárthassam is ezeket?
Gyakorlatilag öntöm az ötleteket, akár napi 4-5 is összejön, elektronikai kapcsolások, fizikai megvalósítások, akkumulátorok, ventilátorok formája, elektronikai kütyük...egyszóval egy csomó dologban.
De nem találok sehol segítséget hozzá, hogy az ötlet meg is valósuljon, és gyártásba kerüljön.
A legrosszabb az hogy eltelik 1-2-3 év és viszont látom a hírekben a találmányom az ötletem.
Pl a noctua mostani ventilátor lapátjai rezgéscsillapítói nekem meg vannak a 3-5 éves rajzaimon/skicceimen. De egy csomó másik ötletem is a hírekben köszön vissza.
please help
27 éves villamosmérnök.
Hello van szabadalmi hivatal. Esetleg oda beviheted az ötleteid valamint van egy honlap is:
Viszont a megvalósításokhoz lehet, hogy sok tőkére lenne szükséged, azt meg ha te magad nem tudod előteremteni akkor egy gazdag pártfogót kell keresni és akkor közös megegyezés alapján osztoztok a hasznokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!