Szerintetek ez jó ötlet?
Ne gyertek azzal,hogy nem tudom megcsinálni köszi. :)
Felvidéki vagyok tudok programozni megcsinálnák egy közel színvonalas játékot(megtudom csinálni már egy meglévő motort használva) és árulnám mennék házakhoz becsengetnék és megvehetik ha kell sőt adnák nekik egy próbaverziót kipróbálni plusz a telefonszámomat aztán ha kell nekik felhívnak.
Ezt nem büntetik ugye?
Sőt pár hirdetést is adnák fel az újságokban.
Egy youtube link is szerepelne az újságban ott megnézhetnék trillert. :D
Szerintem jó ötlet.
Mennyibe kerül az adó?
Hogy van ez mert nem értem,és a szüleim nem valami okos lények ők nem tudják nekem ezt elmagyarázni.
Minden egyes eladott darabból egy pici kis összeget mondjuk 2 eurót az államnak kell adni?Ez az adózás?
Hát ez nem így működik, hogy egy pici összeget adózol!
Vállalkozói nélkül nem csinálhatsz semmit! Az meg ott kezdődik, hogy havi 60 ezer. Ezenkívül az eladott termékek után is adózol elég szépen!
Sőt könyvelő is kell!
Bizony úgy van ahogy írják.
Ha kereskedni akarsz, vagyis a termékeidet eladni, sok minden kell ehhez.
Kezdésnek az, hogy ha teljesen új termékről van szó, akkor engedélyek kellenek különböző szervezetektől, akik megvizsgálják hogy nem veszélyes, nem okoz semmi testi vagy egyéb szellemi sérülést az embereknek, sértesz-e törvényt másokkal szemben. Ha minden oké, akkor ki kell váltani a vállalkozói igazolványt. Ennek egyik feltétele hogy 18 éves elmúlj. Vagy a szüleid a nevedben elindítanak egyet,
A vállalkozói igazolvány megszerzésének is vannak menetei. Fizetni kell díjakat, papírokat beszerezni. Nem olyan könnyű mint gondolnánk. Ha ez megvan, és megkaptad az engedélyt, hogy áruld a termékedet, akkor elkezdhetted eladni őket. Minden terméknek más az adóbesorolása. Minden egyes eladott termék után adóznod kell, és nem 2 eurót. Pontosan mennyit, azt nem lehet előre megmondani.
Így ha valaki kereskedő akar lenni, első körben alkalmaznia kell egy nagyon jó könyvelőt aki nagyon benne van a szakmájába. (Az ő fizetését is fizetni kell havonta)
A könyvelő pontosan kiszámolja mit hogyan és mennyit kell fizetni, és pontosan tudja mindenek a menetét.
Sok sikert.
Mekkora egy szemét világ van.
Korlátozzák az embert mit tehet és mit nem.
Fizessek én azért,hogy eladhassam a játékomat.
Hát megérné ezt egyáltalán megcsinálnom?
Elszedik a pénzt az embertől méghozzá havonta csak azért hogy csinálhasson valamit.
Szemét egy világ van nagyon.
De ha havi 60 000 kell fizetni akkor meg sem éri ezt.
Honnan tudjam,hogy lesz e ennél nagyobb bevételem havonta.
Ez akkora butaság az életben.
60 000 az nagyon sok meg az 50 000 is.
Fizessek,hogy eladhassam a termékemet a sajátomét akinek rajtam kívül semmi köze.
Ki találta ki ezt a szörnyűséget?
És kinek adom én azt a havi 60 000 ret?
Máso gazdagodnak úgy hogy nem csinálnak semmit egy dolgozó ember meg ha fel akar törni úgy találták ki hogy szinte lehetetlen legyen neki.Hülye zsidók.
Bocs a trágár szavakért de engem sokkolt ez az egész amit írtatok.
Pedig ez az orbáni vízió elég baráti, pláne, ha van mellette főállásod. Ebben az esetben csak 25 ezer/hó... persze már csak meg kéne lelnie azt a 300 milliárdot, ami fedezi a kieső bevételeket.
Egyébként miért lenne szemét? Jó, nálunk talán, de Szlovákiában sokkal több marad a vállalkozónál. A másik, hogy elvileg magánadózás is létezik. Kapsz egy adószámot, azzal már számlázni is tudsz, majd a játék elkészülte után keresel egy forgalmazót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!