Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek valóra tudom még...

Szerintetek valóra tudom még váltani a mostani célomat?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok.Nem érettségiztem le,ezért úgy döntöttem,hogy fodrász leszek.A suli elég gyatra, össze vissza beszélnek,de idő kérdése és megoldódik a probléma.

10 éven belül szeretnék ügyes kezű fodrász lenni,legalább 2 szépségszalonnal.Nem akarom azt,hogy minden nap azon kelljen majd a fejemet törni,hogy holnap miből is veszek kenyeret,biztos megélhetést akarok.Nem milliomosnak lenni,de nem is szegénynek:)

Mi a véleményetek,sikerülhet?És mi is kell ehhez az erős kitartáson kívül?:)

2012. okt. 2. 09:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

fodrász szakma az egyik amiből dunát lehet.... még pesten talán talál az ember valami alamizsna melót, de vidéken nem nagyon. 6-7 évvel ezelőtti barátnőm is fodrász volt és esélye nem volt, ma meg már...

és egen, ha szalont akarsz, ahhoz pénz kell és érettségi nélkül.

fiatal vagy látszik, naív nagyon. próbálj meg felnőni!

2012. okt. 2. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha teszel érte sikerül, ha nem teszel álom marad. Azért nem ártana egy érettségit lenyomni estin.
2012. okt. 2. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha elég kitartó,és szorgalmas vagy, sikerülhet.A fentiekben megkaptad,hogy mire kell még figyelni!
2012. okt. 2. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat, aki 30 évesen döntötte el, hogy fodrász lesz és a faluban rajta kívül csak 2 igazi fodrászüzlet van, azok is testvérek! Képzeld, övé a harmadik és igen szépen neveli belőle egyedül a gyermekeit. Sajnos neki sincs érettségije, mert korán jöttek a fiúk. De még ezzel együtt is megcsinálta!

Szóval: Hajrá!

2012. okt. 2. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!