Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek valóra tudom még...

Szerintetek valóra tudom még váltani a mostani célomat?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok.Nem érettségiztem le,ezért úgy döntöttem,hogy fodrász leszek.A suli elég gyatra, össze vissza beszélnek,de idő kérdése és megoldódik a probléma.

10 éven belül szeretnék ügyes kezű fodrász lenni,legalább 2 szépségszalonnal.Nem akarom azt,hogy minden nap azon kelljen majd a fejemet törni,hogy holnap miből is veszek kenyeret,biztos megélhetést akarok.Nem milliomosnak lenni,de nem is szegénynek:)

Mi a véleményetek,sikerülhet?És mi is kell ehhez az erős kitartáson kívül?:)

2012. okt. 2. 09:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

Én meg szeretnék 7 éven belül egy lakást és egy gyermeket, szeretnék végre pályakezdőként elhelyezkedni, és nem hiába küldözgetni az önéletrajzokat. Nem akarok az anyagiakon gondolkodni, normális körülmények között szeretnék élni egy boldog párkapcsolatban.

Mi a véleményed, sikerülhet?

Ugye te is érzed, hogy az, hogy te akarsz valamit sajnos még nem jelent semmit.. Vagy sikerül vagy nem. Szerintem szerencse kell még a kitartáson kívül az egész élethez, de szerencséből marha sok!

2012. okt. 2. 09:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Normálisan kérdeztem!
2012. okt. 2. 09:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Én meg normálisan válaszoltam. Szerinted honnan tudjuk mi ezt előre? Mindenkinek vannak tervei, vágyai, álmai, amik vagy bejönnek vagy nem. SZERENCSE kell hozzá! Gondolhatod, hogy egy csöves se jókedvéből vált azzá ami...
2012. okt. 2. 09:56
 4/14 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok,tényleg a szerencsén van a hangsúly,én szeretnék megtanulni úszni,majd versenyekre járni,szeretnék saját lakást,rendezvényszerevező irodát,gyerek nincs tervben
2012. okt. 2. 10:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Ezzel nem csak te vagy így.Én is szeretnék egy olyan munkát,amiből normálisan megélek,meg vannak a céljaim is,hogy mivel szeretnék még foglalkozni.Ha mindent megteszel érte,akkor sikerül,ha meg várod a sült galambot,akkor nem.Ilyen egyszerű.
2012. okt. 2. 10:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Kemény munka és szerencse. Ha pedig itt vársz megerősítést, az nem feltételez erős kitartást..
2012. okt. 2. 10:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Persze sikerülthet: jó fodrásznak kell lenned, de ez a legkevesebb. Ha szalont akarsz nyitni, akkor kell egy komolyabb kezdőtőke, jó helyen kell nyitni a szalont (ergo még több pénz kell), jó pénzügyi érzékkel kell rendelkezned, jól kell irányítanod a dolgaidat/megfelelő embereket felvenni, jó kereskedelmi érzék is kell hozzá, nem árt, ha a könyveléshez is értessz kicsit, illetve persze szerencse is kell hozzá egy hatalmas nagy adag.

Úgyhogy tényleg az a legkevesebb, hogy ügyes kezű fodrász vagy.

2012. okt. 2. 10:10
 8/14 anonim válasza:
76%
Itt nem az volt a kérdés,hogy "TI" mit szeretnétek szerintem!Mindenkinek vannak álmai,van akinek valóra is válik van akinek sajnos nem..Ha mindent megteszel a cél érdekében és ki is tartasz mellette,akkor sikerülni is fog!Állj hozzá pozitív módon.."A remény hal meg utoljára!" ;-)Sok sikert!:)
2012. okt. 2. 10:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. okt. 2. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy te ügyes vagy ügyetlen fodrász leszel - egy jól menő szalon nem attól jól menő, hogy a tulajdonos tud-e egyáltalán hajat vágni vagy sem. Ügyes alkalmazottak kellenek és jó cégvezetés.

És nem bántásképp, de ha még leérettségizni sem sikerült akkor az üzleti életet nem fogod tudni átlátni.

2012. okt. 2. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!