Tápszert szeretnék váltani a gyermekemnek. A mostani jó, de mivel fél év után nem írnak fel nagyon drága. Mire? Hogyan?
Eddig Milumil 1-et kapott, de abból a 2-es vény nélkül másfélszer drágább. Okozhat még hasfájós problémát, ha váltok tápszert? Mi az ami olcsóbb, de jó? Similac-ról jót hallottam. Az mennyibe kerül?Van 2-es belőle?
Vagy maradjak a régi tápszernél és a reggeli és vacsora kivételével váltsak ki minden étkezést rendes kajára?
Ha HA-s tápszert iratsz, akkor az lehet, hogy olcsóbb kicsit. Én is azt iratok Beba-t. Bár nem tudom, hogy boltban a nem HA-s mennyibe kerül.
A Similac-ról nem hallottam. Nem Sinlac-ot akartál írni? Azt naponta 1x ajánlják adni a babának inkább tejpép szerű, én gyümölccsel szoktam adni neki.
Az étkezések kiváltását elkezdheted már, bár, ha még nem próbálkoztál vele, még időbe telik, míg 1-1 étkezést ki tudsz váltani. Először a délit próbáld meg főzelékkel, majd a délutánit pl. tejpéppel vagy Sinlac-kal. Ez utóbbit is, ha felíratod sokkal olcsóbb.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!